Η FCC εξέτασε το λάθος που ανέδειξε τους αριθμούς ανάπτυξης ευρυζωνικών συνδέσεων σε εκατομμύρια

Η FCC εξέτασε το λάθος που ανέδειξε τους αριθμούς ανάπτυξης ευρυζωνικών συνδέσεων σε εκατομμύρια


Είναι το επίσημο καθήκον της της FCC να προωθήσει τη συνδεσιμότητα σε όλες τις ΗΠΑ και ως μέρος αυτής εκδίδει μια ετήσια έκθεση σχετικά με βελτιώσεις στην ανάπτυξη ευρυζωνικών συνδέσεων. Η τελευταία έκθεση, ωστόσο, φαίνεται να περιέχει ένα αρκετά μεγάλο λάθος για να ρίξει τους αριθμούς εντελώς από αυτό που έχει ήδη υποστηρίξει ο πρόεδρος Ajit Pai. Το γραφείο του λέει ότι «εξετάζουν το ζήτημα».

Η πληροφορία προέρχεται από την οργάνωση υπεράσπισης Ελεύθερο Τύπο ήδη αγκάθι από την πλευρά αυτής της διοίκησης, διότι υπογράμμισε την εξαιρετικά αμφισβητήσιμη φύση των οικονομικών ισχυρισμών για να δικαιολογήσει τους νέους πιο αδύναμους κανόνες της Επιτροπής για ουδετερότητα Σε ένα σχόλιο (PDF) που κατατέθηκε στο επόμενο αρχείο της Έκθεσης Ευρυζωνικής Ανάπτυξης

Αυτά τα επίσημα έγγραφα της FCC βασίζονται σε έγγραφα "Form 477" αναφέροντας τη διαθεσιμότητα ευρυζωνικών υπηρεσιών, που υποβάλλονται από πάροχους διαδικτύου που ακολουθούνται περισσότερο ή λιγότερο από το σύστημα τιμής – κάτι που οι επικριτές ήδη επισημαίνουν είναι απολύτως ανεπαρκές επί του οποίου βασίζεται η αστυνομία y.

Στην τελευταία παρτίδα των 477s ήταν ένα από μια εταιρεία που ονομάζεται BarrierFree, ένας ISP που εδρεύει στα βορειοανατολικά που υπέβαλε τα δεδομένα του για πρώτη φορά ποτέ. Δυστυχώς υπάρχει μια μικρή διαφορά μεταξύ των αριθμών στη μορφή και τους αριθμούς στην πραγματικότητα

Όπως συνοψίζει ο Ελεύθερος Τύπος (πολύ ελαφρώς τροποποιημένο για λόγους σαφήνειας, έμφαση δικής τους):

[BarrierFree] ισχυρίστηκε την ανάπτυξη της οπτικής ίνας στο σπίτι ( "FTTH") και σταθερές ασύρματες υπηρεσίες (καθεμιά σε μεταγενέστερες / ανερχόμενες ταχύτητες 940 Mbps / 880 Mbps) σε απογραφές που περιέχουν περίπου 62 εκατομμύρια άτομα. Αυτό το ισχυριζόμενο επίπεδο ανάπτυξης θα έκανε το BarrierFree το τέταρτο μεγαλύτερο ISP των ΗΠΑ από την άποψη της κάλυψης του πληθυσμού.

Εξετάσαμε περαιτέρω τα υποκείμενα δεδομένα της φόρμας 477 και ανακάλυψα ότι το BarrierFree φαίνεται ότι απλά υπέβαλε ως περιοχή κάλυψης (19659003) Περαιτέρω έρευνα υποδηλώνει έντονα ότι η BarrierFree κακώς δήλωσε εσφαλμένα την ανάπτυξή της. Το BarrierFree ισχυρίζεται ότι προσφέρει ταχύτητες έως και 940 Mbps / 880 Mbps σε όλα τα μπλοκ του, χρησιμοποιώντας και τις δύο ασύρματες υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας. Αυτός ο συνδυασμός ταχύτητας είναι μοναδικός για την υπηρεσία FiOS FTTH της Verizon και η Verizon είναι ο μοναδικός άλλος 477 ο οποίος υποστηρίζει μια τέτοια ταχύτητα. Αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα του BarrierFree, δεν προωθεί την υπηρεσία fiber-to-the-home στο οποιαδήποτε ταχύτητα . Επιπλέον, η μέγιστη διαφημισμένη ταχύτητα για την οικιακή σταθερή ασύρματη υπηρεσία είναι συμμετρική 25 Mbps.

Με άλλα λόγια, η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι έχει ταχύτητες gigabit που πηγαίνουν σε 62 εκατομμύρια ανθρώπους όταν πραγματικά, έχει ταχύτητες 25 megabit στην καλύτερη περίπτωση μερικές χιλιάδες . Αυτές οι τεράστιες αποκλίσεις φαίνεται να έχουν μετατοπίσει σημαντικά τους εθνικούς μέσους όρους στην έκθεση.

Σε μια δήλωση προς την Ars Technica η οποία ακολούθησε με προσοχή το δράμα της ευρυζωνικής έκθεσης (συμπεριλαμβανομένης κάποιες καλές αναλύσεις τον προηγούμενο μήνα), ο BarrierFree COO Jim Ο Γκέρμπιγκ παραδέχτηκε ότι "Υπάρχει πράγματι ένα σφάλμα στα έντυπα της φόρμας 477 για το BarrierFree και δεν αντικατοπτρίζει το σημερινό επίπεδο ευρυζωνικής ανάπτυξης. Ένα μέρος της υποβολής αναλύθηκε λανθασμένα στη διαδικασία αποστολής. "

Δυστυχώς, ο πρόεδρος Pai, εύλογα ενθουσιασμένος με την ανταλλαγή καλών ειδήσεων για την ευρυζωνικότητα, έχει ήδη συγκεντρώσει κάποια στατιστικά στοιχεία από το σχέδιο έκθεσης ότι, αν αποκλειστεί αυτή η μαζικά εσφαλμένη μορφή, θα ήταν απολύτως λανθασμένη – και λανθασμένη κατά τρόπο ατάκα προς τη σημερινή διοίκηση

Χωρίς φανταστικούς πελάτες της BarrierFree, σταθερή ευρυζωνική σύνδεση – 21,3 έναντι 19,4 εκατ. ευρώ στο δελτίο τύπου της Pai. Αυτό εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλότερο από τα 26 εκατομμύρια από την προηγούμενη έκθεση, αλλά εξακολουθεί να είναι μια σημαντική διόρθωση. Από τα 5.6 εκατομμύρια νεοεισερχόμενους αγροτικούς ευρυζωνικούς πελάτες Pai, 2 εκατομμύρια υποτίθεται ότι ήταν στο BarrierFree.

Και μια τεράστια αναφερθείσα αύξηση σε άτομα σε υπογυγάδι αλλά υψηλών ταχυτήτων (250/50 Mbps)

Ενώ υπάρχουν καλά νέα για να μοιραστούν από αυτή την έκθεση, φαίνεται ότι τα καλά νέα που ο πρόεδρος επέλεξε να παρουσιάσει μπορεί στην πραγματικότητα να μην είναι σχεδόν τόσο καλός όσο ισχυριζόταν [19659003] Οι ακτιβιστές και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι αμφισβήτησαν την ακρίβεια των προηγούμενων εκθέσεων και προειδοποίησαν ότι η εισερχόμενη ήταν πιθανότατα αναξιόπιστη με εκείνες που ήρθαν πριν. Αλλά αυτό το τεράστιο απλό outlier φαίνεται σαν μια νέα και πολύ πιο αποφευκτή μορφή ανακρίβειας

Φαίνεται ότι με τη σύγκριση και την ανάλυση των μορφών που υπέβαλαν οι ISPs, θα χτυπήσει μερικά κουδούνια συναγερμού ότι ένας ISP χωρίς παρουσία το 2016 θα ξαφνικά να υπηρετεί περισσότερους από 60 εκατομμύρια ανθρώπους με ταχύτητες που προσφέρονται μόνο από ανταγωνιστές της δεκαετίας. Το λάθος είναι το BarrierFree για να αρχίσουμε με, βεβαίως, αν και είμαι ύποπτος για το θέμα "ανάλυση" που κατηγορείται από τον COO.

Όταν ήρθε σε επαφή για σχόλιο, ένας εκπρόσωπος του γραφείου του προέδρου Pai είπε ότι «εξετάζουμε το ζήτημα»

Άλλοι ήταν πιο λεπτομερείς

Επίτροπος Ο Geoffrey Starks ήταν πιο λεπτομερής:

Οι ισχυρισμοί του Free Press ανησυχούν, δήλωσε σε δήλωσή του. "Οι χάρτες της FCC επικρίνονται συχνά επειδή είναι ανακριβείς και υπερεκτιμούν την ευρυζωνική κάλυψη. Οι χάρτες και τα δεδομένα εγκατάστασης γίνονται επαναληπτικοί.

"Χωρίς να φτάσουμε στο τέλος, η FCC δεν πρέπει να προχωρήσει στην τρέχουσα έκθεση ευρυζωνικών σχέσεών της. Είναι η εργασία της FCC να έχει ακριβή δεδομένα και να κάνει διαθέσιμους χάρτες βασισμένους σε αυτήν. Χωρίς να επιτελούμε αυτή τη βασική λειτουργία, είμαστε τρομερά απροετοίμαστοι να κάνουμε μια σειρά κρίσιμων αποφάσεων πολιτικής που θα επηρεάσουν το μέλλον της επικοινωνιακής υποδομής μας ».

Η Επίτροπος Jessica Rosenworcel, η οποία έχει μιλήσει για το θέμα της ευρυζωνικής έκθεσης πρόσφατα και ήταν απόλυτα επικριμένος επικριτής των πολιτικών της FCC αργά, κάλεσε επίσης για προσεκτικότερο έλεγχο:

"Το σχέδιο έκθεσης της FCC καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η ανάπτυξη ευρυζωνικών συνδέσεων είναι εύλογη και έγκαιρη σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτό είναι δύσκολο να πιστέψουμε όταν εκατομμύρια Αμερικανοί δεν έχουν καμία υπηρεσία υψηλής ταχύτητας στο σπίτι. Τώρα υπάρχουν ισχυρισμοί ότι οι αριθμοί της FCC σε αυτήν την αναφορά ενδέχεται να βασίζονται σε ελαττωματικά δεδομένα ", ανέφερε σε δήλωσή της. "Αυτό δεν είναι καλό. Απαιτείται απολύτως μια πιο προσεκτική εμφάνιση ».

Παρόλο που η δημοσίευση αυτής της έκθεσης ήταν μέχρι σήμερα αναμενόμενη καθημερινά, αυτό το θέμα φαίνεται ότι θα το ωθήσει τουλάχιστον μερικές εβδομάδες – και αν και μπορεί να είναι υπερβολικό να ελπίζουμε – θα μπορούσε να προκαλέσει το πρακτορείο να θέσει υπό αμφισβήτηση τη βάση πάνω στην οποία είναι χτισμένη

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.