Η τελευταία εταιρική σχέση της Affirm φέρνει την εναλλακτική της χρηματοδότηση στα καταστήματα και στον ιστότοπο της Walmart στις Η.Π.Α.

Η Walmart περνάει η Apple για να γίνει ο No 3 online πωλητής στο Η.Π.Α.


Η Affirm η οποία προσφέρει στους καταναλωτές μια εναλλακτική λύση σε μετρητά και πιστώσεις όταν πληρώνουν για μεγάλες αγορές, σημείωσε έναν αξιοσημείωτο νέο συνεργάτη: Walmart. Οι εταιρείες ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί ότι οι επιλογές χρηματοδότησης της Affirm θα διατεθούν σε περισσότερα από 4.000 Walmart Supercenters στις ΗΠΑ και θα κυκλοφορήσουν στο Walmart.com τις προσεχείς εβδομάδες

Οι πελάτες θα μπορούν να ελέγξουν την επιλεξιμότητά τους για ένα Affirm δάνειο σε απευθείας σύνδεση πριν από την επικεφαλίδα Walmart να ψωνίσει, και στη συνέχεια λαμβάνουν την απόφασή τους σε πραγματικό χρόνο, χωρίς χτύπημα στο πιστωτικό αποτέλεσμά τους. (19659002) Εάν εγκριθεί, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την αποπληρωμή των δόσεων των 3, 6 ή 12 μηνών για αγορές που κυμαίνονται από $ 200 έως $ 2.000. Οι πελάτες δείχνουν επίσης το ακριβές ποσό αποπληρωμής που θα οφείλουν, με το ενδιαφέρον να εμφανίζεται σε δολάρια όχι ως επιτόκιο. Δεν υπάρχουν άλλα κρυφά τέλη

Οι αγοραστές της Walmart θα λάβουν ένα μοναδικό barcode που θα σαρωθεί στην τράπεζα από έναν συνεργάτη της Walmart

Η προσφορά θα κυκλοφορήσει ζωντανά σε Walmart Supercenters σε ολόκληρη τη χώρα, εκτός από την Iowa, Τη Δυτική Βιρτζίνια και το Πουέρτο Ρίκο και θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο Walmart.com. (19659002) Πριν από σήμερα, ο Affirm συνεργάστηκε με τις επιχειρήσεις Allswell και Hayneedle που κατείχε η Walmart, αλλά αυτό ήταν κάτι που δεν ήταν δυνατό να χρηματοδοτηθεί από την Affirm, συμπεριλαμβανομένου του αλκοόλ, του καπνού, των παντοπωλείων, του φαρμακείου, της προσωπικής φροντίδας, των πυροβόλων όπλων και των χρηματικών υπηρεσιών.

Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στις συνεργασίες του ηλεκτρονικού εμπορίου για να αναπτύξει τις δραστηριότητές της και σήμερα συνεργάζεται με διάφορα εμπορικά σήματα, συμπεριλαμβανομένων των Casper, Reverb, Betabrand, Expedia, Eventbrite και άλλοι

Affirm με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, που διαχειρίζεται ο συνιδρυτής του PayPal Ο Max Levchin, είναι πλέον μια από τις πολλές επιχειρήσεις που προσφέρουν στους καταναλωτές σημεία πώλησης και προγράμματα δόσεων μαζί με τους Sezzle, Klarna, Afterpay, Square και άλλα. Αυτές οι υπηρεσίες μπορεί να βοηθήσουν τα άτομα με κακή πίστωση ή χαμηλά πιστωτικά αποτελέσματα να κάνουν μεγαλύτερες αγορές που δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά, επειδή δεν μπορούν να υποβάλουν αίτηση για παραδοσιακή πίστωση. Η πίστωση, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί τη δική της μέθοδο για τον υπολογισμό του κινδύνου και την έγκριση δανείων, η οποία περιλαμβάνει στοιχεία επιστήμη τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση τεχνολογίες.

Άλλοι καταναλωτές προτιμούν το Affirm και τα παρόμοια λόγω της ευελιξίας των σχεδίων πληρωμής και της διαφάνειας των τιμών. (] και προσβάλλουν τους ανθρώπους στο ] υπερέβη . Είναι συχνά αναφερόμενοι ως σύγχρονοι καρχαρίες δανείου, αναγομωμένοι για χιλιετηρίδες – μια γενιά επιφυλακτικότητα για τη μεταφορά χρεών πιστωτικών καρτών.

Η γενιά X και η νεότερη είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Walmart επέλεξε να συνεργαστεί με την Affirm, καθώς χρειάζεται έναν τρόπο να φτάσει στους αγοραστές της χιλιετίας.

"Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή στους πελάτες διαφανών, εύκολων και βολικών τρόπων πληρωμής και προσφοράς Affirm τόσο σε καταστήματα όσο και online ένας τρόπος για να γίνει αυτό ", δήλωσε ο Daniel Eckert, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Walmart Services & Digital Acceleration, σε δήλωση. "Η παροχή πολλαπλών τρόπων για να ψωνίζουμε και να χρηματοδοτούμε επιλεγμένα αντικείμενα χωρίς κρυφές χρεώσεις είναι ένας σημαντικός τρόπος να επιτύχουμε την υπόσχεσή μας να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να εξοικονομήσουν χρήματα και να ζουν καλύτερα", πρόσθεσε.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.