Η ζώνη 7 αυξάνει τα $ 2,5 εκατομμύρια γύρο σπόρων για να προβλέψει τον κίνδυνο τραυματισμού για τους αθλητές

Η ζώνη 7 αυξάνει τα $ 2,5 εκατομμύρια γύρο σπόρων για να προβλέψει τον κίνδυνο τραυματισμού για τους αθλητές


Η εταιρεία χρησιμοποιεί δεδομένα και αναλύσεις για να εντοπίσει τις πιθανότητες τραυματισμού με αθλητές, αύξησε τα κεφάλαια των $ 2.5 εκατομμυρίων.

Η εταιρεία παρακολουθεί την απόδοση των αθλητών για να καθορίσει πότε πρέπει να ξεκουραστούν για να αποφύγουν Η τεχνολογία της εταιρείας έχει καταφέρει να προσελκύσει επενδυτές, μεταξύ των οποίων Resolute Ventures UpWest Amicus Capital PLG Ventures μαζί με αθλητές όπως ο αστέρας του Kristaps Porzingis

Οι ομάδες του MLB, της Λιγκ, του Τσάμπιονς Λιγκ, του MLS, των συλλογικών αθλητικών τμημάτων και των Ολυμπιακών ομάδων την τεχνολογία της εταιρείας, σύμφωνα με μια δήλωση.

"Το να τραυματώσεις είναι μια από τις χειρότερες εμπειρίες για οποιονδήποτε αθλητή", δήλωσε ο Porzingis, σε δήλωση. "Η τεχνολογία πίσω από την Zone7 είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή και έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το τοπίο του αθλήματος για πάντα."

Η ζώνη7 χρησιμοποιεί την αναγνώριση προτύπων με βάση την προηγούμενη απόδοση του αθλητή και το ιατρικό ιστορικό για να καθορίσει ποια διαδικασία δράσης είναι καλύτερο για τον παίκτη ότι δεν τραυματίζονται. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία αναφέρει ότι έχει επιτύχει ποσοστό ακρίβειας 95% όσον αφορά την πρόβλεψη τραυματισμών και τη μείωση του ενδεχόμενου τραυματισμού κατά 75%, σύμφωνα με δήλωση.

Οι τραυματισμοί στα επαγγελματικά αθλήματα κοστίζουν δισεκατομμύρια ετησίως, εποχή μεγάλων δεδομένων δεν χρειάζεται να είναι έτσι », δήλωσε ο Tal Brown, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Zone7. "Τα επαγγελματικά franchise αθλήματα έχουν τεράστια ποσά αναξιοποίητων δεδομένων υγείας και απόδοσης που, όταν ξεκλειδωθούν από την AI, μπορούν να γίνουν ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία μιας ομάδας. Με την καλύτερη κατανόηση των σημείων θραύσης κάθε αθλητή και την εφαρμογή εξατομικευμένων σχεδίων παρέμβασης για την πρόληψη τραυματισμών προτού εμφανιστούν, οι ομάδες δεν χρειάζεται πλέον να δέχονται τραυματισμούς ως αναπόφευκτο ».

Ιδρύθηκε από τον Tal Brown και τον Eyal Aliakim, δύο Ισραηλινούς που υπηρετούσαν στην ελίτ του στρατού το τμήμα της τεχνολογίας που ονομάζεται 8200, η ​​εκτελεστική ομάδα της Zone7 έχει χρόνια εμπειρίας με την Salesforce σχετικά με την ανάπτυξη του προϊόντος της Einstein και με επαγγελματικά franchises στο Ισραήλ

. Δεδομένα, και ως εκ τούτου, αυτό ήταν ιστορικά μια δύσκολη αγορά στόχος για να εισέλθει. Ο Tal και ο Eyal έχουν δημιουργήσει ένα συναρπαστικό προϊόν που καθιστά τις ομάδες να στέκονται και να λαμβάνουν γνώση. Είναι κυριολεκτικά ένας παίκτης αλλαγής παιχνιδιών ", δήλωσε ο Raanan Bar-Cohen, γενικός συνεργάτης της Resolute Ventures. "Το γεγονός ότι η Zone7 είναι η πρώτη εταιρεία που δείχνει τραυματισμούς μπορεί να αποφευχθεί με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, μας κάνει εξαιρετικά ενθουσιασμένο να συνεργαστούμε με την ομάδα Zone7."

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.