Το "Roma" της Netflix κερδίζει τον Καλύτερο Διευθυντή και δύο ακόμα Όσκαρ (αλλά όχι και η καλύτερη φωτογραφία)


Ο "Ρομά" πήρε απόψε τρία βραβεία της Ακαδημίας – αν και όχι η καλύτερη φωτογραφία, η οποία πήγε στο «Πράσινο Βιβλίο».

Ο Alfonso Cuarón κέρδισε ένα Όσκαρ για την κατεύθυνση της ταινίας. Ήταν η δεύτερη νίκη του στην κατηγορία, μετά από το προηγούμενο βραβείο του για την "Gravity." Και σηματοδοτεί για πέμπτη φορά σε έξι χρόνια ότι ο Καλύτερος Διευθυντής πήγε σε ένα από τα τρία Amigos ένα τρίο (19659002) Ο "Ρόμα" βασίζεται στην παιδική ηλικία του Cuarón στην Πόλη του Μεξικού, όπως είπε μέσα από τα μάτια της υπηρέτριας της οικογένειας Κλεο. Πήγε πήγε στη νύχτα με 10 υποψηφιότητες συνδέοντας "Το Αγαπημένο" για τα πιο νεύρα. Τελικά, κέρδισε τα βραβεία Best Cinematography, Best Foreign Film και Best Director

"Το να είσαι εδώ δεν γερνάει", δήλωσε ο Cuarón καθώς ανέβηκε για να δεχτεί τον Καλύτερο Διευθυντή. Ακολούθησε να ευχαριστήσει την Ακαδημία για την αναγνώριση "μιας ταινίας που επικεντρώνεται σε μια ιθαγενή γυναίκα – ένα από τα 70 εκατομμύρια οικιακά εργαζόμενους στον κόσμο χωρίς δικαιώματα εργασίας, έναν χαρακτήρα που έχει ιστορικά υποβιβαστεί στο παρασκήνιο στον κινηματογράφο."

Η Netflix δαπάνησε περίπου 25 έως 30 εκατομμύρια δολάρια σε εκστρατεία για το "Ρόμα" – ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό ποσό από τότε που η ταινία κοστίζει 15 εκατομμύρια δολάρια. Η εταιρία επίσης έριξε την προηγούμενη επιμονή στην ταυτόχρονη απελευθέρωση ταινιών σε streaming και σε θέατρα. (Το αποκλειστικό θεατρικό παράθυρο μόλις λίγες εβδομάδες ακόμα δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει κανείς τις μεγαλύτερες θεατρικές αλυσίδες.)

Πρωτότυπο περιεχόμενο podcast: Το Roma της Netflix μπορεί να είναι η καλύτερη ταινία του έτους [19659008] Παρόλο που η "Ρομά" ήταν η μεγάλη επιτυχημένη ιστορία επιτυχίας για τη νύχτα, η περίοδος της Netflix. Τέλος της καταδίκης "κέρδισε το καλύτερο ντοκιμαντέρ (σύντομο θέμα). Η ταινία "Ballad of Buster Scruggs" έλαβε επίσης τρεις υποψηφιότητες, αν και δεν κέρδισε σε καμία κατηγορία.

Εν τω μεταξύ, Το "Minding the Gap" του Hulu προτάθηκε για το καλύτερο ντοκιμαντέρ, .

Πέρα από τα νέα που κυκλοφορούν, Το "Black Panther" ήταν η πρώτη ταινία υπερήρωας που διορίστηκε για την καλύτερη φωτογραφία. Τελικά, πήρε τα βραβεία για το Best Costume Design, το καλύτερο σχέδιο παραγωγής και το καλύτερο αρχικό σκορ. Επίσης, στο σούπερ ερωτικό μέτωπο: "Spider-Man: Into Spiderverse" κέρδισε το Best Animated Feature

Και από τότε έγραψα για το "First Man" !

Τα βραβεία δόθηκαν σε τελετή χωρίς οικοδεσπότη, για δεύτερη φορά στην ιστορία του Οσκαρ. Αντί για έναν μονόλογο, υπήρχε ένα μοντάζ που υπογραμμίζει όλα τα είδη των ταινιών από το παρελθόν έτος, και στη συνέχεια η Tina Fey, η Amy Poehler και η Maya Rudolph βγήκαν για να κάνουν μερικά αστεία στυλ φιλοξενίας πριν παρουσιάσουν το βραβείο για την καλύτερη σερβιτόρα [19659002] Και πώς ένιωσα τα αποτελέσματα; Λοιπόν …

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.