Ο Bradley Tusk για την κινητή ψηφοφορία, ο αγώνας IPO της Uber με τον Lyft και τους Dems που ανέλαβαν το House


Γεια σας και καλώς ήρθατε πίσω στο Equity το podcast που επικεντρώνεται στο επιχειρηματικό κεφάλαιο της TechCrunch, όπου αποσυσκευάζουμε τους αριθμούς πίσω από τους τίτλους

Τι εβδομάδα. Είχε φανεί λίγο ήσυχο με λίγους μόνο γύρους για να καλύψει. Προσβλέπω σε ένα χαλαρό επεισόδιο, ειλικρινά. Αλλά όχι, καθώς η Kate και η I προετοίμαζαν τις σημειώσεις, οι Θεοί των Ειδήσεων άνοιξαν τους ουρανούς και έριχναν ένα σωρό πενήντα βάρους μάνας δεξιά στα κεφάλια μας.

Ήταν πολλά νέα

Με γρήγορη σειρά, εδώ προσπαθήσαμε να τρέξουμε κρατώντας το σύντομο:

  • Το Pinterest έχει κατατεθεί για δημόσια . Τέλος, η IPO της Pinterest βρίσκεται σε εξέλιξη. Η κοινωνική εταιρεία σκοπεύει να προχωρήσει φέτος σε ρευστότητα, θα μπορούσε να δημοσιευθεί τον Ιούνιο και δεν στοχεύει σε μείωση της IPO. Είναι το που μοιάζει με 12 δισεκατομμύρια δολάρια και το Big Pint .
  • Η IPO της Lyft αγωνίζεται κατά μήκος του . Το Lyft αρχειοθετήθηκε για να κυκλοφορήσει στο κοινό τον Δεκέμβριο, ρίχνοντας ιδιωτικές κορδόνι στο λαιμό και το λαιμό με την Uber. Οι δυο εταιρίες που θέλουν να φτάσουν στο φεστιβάλ θα πρέπει να ξεπεράσουν φέτος, αλλά φαίνεται ότι η Lyft πρόκειται να ηγηθεί. Ακόμα περισσότερο, είναι αναγκασμένη να βγούμε με μια αξία αξίας 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ως γείωση, εδώ είναι το καλύτερο μαθηματικό που θα μπορούσα να βρω σχετικά με αυτούς τους αριθμούς
  • Το DoorDash παίρνει περισσότερα 400 εκατομμύρια δολάρια Ο φημολογούμενος γύρος DoorDash έχει προσγειωθεί αν και είναι διαμορφωμένος λίγο διαφορετικά από όσο αναμενόταν . Το DoorDash δεν συγκέντρωσε 500 εκατομμύρια δολάρια με αποτίμηση αξίας 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αντί για $ 100 εκατομμύρια λιγότερα, αλλά για μια ισχυρότερη αξιολόγηση 7,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Και, φυσικά, το Vision Fund συμμετείχε.
  • Περισσότερα Vision Fund ευημερούν στο Clutter και το Flexport Τι είναι μια εβδομάδα με ένα μόνο γύρο του Vision Fund; Απορρίμματα, βέβαια. Έτσι, υπάρχουν δύο ακόμα. Το clutter κέρδισε 200 εκατομμύρια δολάρια ενώ το Flexport έφερε ένα πολύ πιο εντυπωσιακό 1 δισεκατομμύριο δολάρια . Το clutter έχει συγκεντρώσει περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το φύλλο κεφαλαίου της Flexport ξεπέρασε τα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Όπως έχουμε αγγίξει κατά τη διάρκεια της επίδειξης, οι δύο εταιρείες θα έχουν τώρα περισσότερα χρήματα από ό, τι προηγουμένως είχαν χρησιμοποιήσει. ας ελπίσουμε ότι αυτό θα πάει καλά.
  • Μιλώντας για ποια, τι γίνεται με αυτές τις εκτιμήσεις; Δύο γρήγορα πράγματα για να ολοκληρώσετε εδώ. Πρώτον, δυσαρέσκεια μεταξύ των επενδυτών του Vision Fund . Οι LPs του Vision Fund (οι πηγές του κεφαλαίου του) δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με κάποιες από τις επιλογές του. Αυτός και το τι συνέβη με τους ανθρώπους που δεν παίρνουν τα χρήματα του αίματος; Το ζήτησα ξανά, πιθανόν να φωνάζουμε στον άνεμο, ενώ το κάνουμε

Όπως φαίνεται, ο καπιταλισμός του Σίλικον Βάλερ δεν είναι Νέος άνδρας ; είναι ακριβώς ο ίδιος παλιός καπιταλισμός σε ένα πουλόβερ.

Όλα αυτά και ήταν καλό να επιστρέψω.

Η μετοχή πέφτει κάθε Παρασκευή στις 6:00 π.μ. PT, επομένως, εγγραφείτε σε μας στο Η Apple Podcasts Μετεωρίτες Pocket Casts, Downcast και όλα τα χτυπήματα

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.