Οι διαρροές TCL προβλέπουν ένα περίεργο μέλλον για πτυσσόμενα τηλέφωνα

Οι διαρροές TCL προβλέπουν ένα περίεργο μέλλον για πτυσσόμενα τηλέφωνα


Τα πτυσσόμενα θα πάρουν περίεργα. Και είμαι εδώ γι 'αυτό. Απλώς ελέγξτε αυτές τις ανακοινώσεις TCL που διαρρέουν από το CNET . Όλα τα περίεργα και υπέροχα αναδιπλούμενα μηχανήματα – δύο δισκία και τρία smartphones, συμπεριλαμβανομένου ενός που περιστρέφεται γύρω από ένα βραχιόλι Futurama . Υπάρχουν ανακοινώσεις για ταμπλέτες και τηλέφωνα που διπλώνουν τόσο μέσα όσο και έξω.

Χορηγημένος, λίγοι αν υπάρχουν, θα γίνουν πραγματικά καρποφόροι, αλλά αν αυτό το πρώτο κύμα αναδιπλώνεται ανοίγει το σχεδιασμό smartphone με νέους και ενδιαφέροντες τρόπους όπως αυτοί, η βιομηχανία θα είναι το καλύτερο για αυτό. Φυσικά, είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια όλων αυτών – και το πρώτο κύμα των πτυσσόμενων δεν έχει ακόμη αποδείξει ενδιαφέρον για το smartphone αγοράζοντας κοινό πέρα ​​από απλές καινοτομίες.

Θα δούμε μια αρκετά περισσότερη εβδομάδα στο Mobile World Congress, μαζί με την εκδήλωση Samsung της Τετάρτης, η οποία αναμένεται να μας δώσει μια άλλη ματιά στο επερχόμενο Galaxy πτυσσόμενο. Προς το παρόν, ωστόσο, το Royale FlexPai είναι η μόνη συσκευή που έρχεται πραγματικά στην αγορά, και ότι κάποιος εξακολουθεί να αισθάνεται λίγο περισσότερο από ένα προϊόν ανάπτυξης

Ωστόσο, ενώ το TCL δεν είναι ένα οικιακό όνομα εδώ στο χώρο, η κινεζική εταιρεία έχει σίγουρα εμπειρία στο τμήμα προβολής, τόσο μέσω της επιχείρησης τηλεόρασης με το ίδιο όνομα, όσο και με τα smartphone όπως Alcatel, Palm και BlackBerry.

Αυτά τα είδη των υποδείξεων είναι πιθανώς αρκετά τυποποιημένα για όλες τις εταιρείες που δοκιμάζουν αυτήν την περίοδο με έναν ευέλικτο παράγοντα μορφής. Εάν υπάρχει ένα πράγμα που όλες οι ανακοινωμένες συσκευές έχουν αποδείξει, είναι ότι η βιομηχανία είναι ακόμα μια μακριά από την επίλυση σε μια συνεπή γλώσσα σχεδιασμού για αυτές τις συσκευές. Και είναι σίγουρα πιθανό ότι η βιομηχανία δεν θα εγκατασταθεί ποτέ σε έναν σταθερό παράγοντα

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.