Το Facebook αγκάλιασε την εξαγορά πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων του giant Unity παιχνιδιών, αξιώσεις βιβλίων


Λιγότερο από ένα χρόνο μετά την επένδυση ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο μέλλον της εικονικής πραγματικότητας με την αγορά του Oculus VR, Facebook Ο Διευθύνων Σύμβουλος Mark Zuckerberg εξέτασε ένα άλλο στοίχημα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για να εξασφαλίσει ότι η εταιρεία του (19459005) Η Ιστορία του Μέλλοντος Η ιστορία του μέλλοντος Η ιστορία του μέλλοντος Η ιστορία του μέλλοντος , "Από τον Blake Harris, που βαδίζει βαθιά στην ιδρυτική ιστορία του Oculus και το δράμα γύρω από την απόκτηση του Facebook, τις επακόλουθες αγωγές και την προσωπική πολιτική του ιδρυτή Palmer Luckey. σε στενή επαφή με την PR ομάδα του Facebook και του παραχωρήθηκαν τακτικές συνεντεύξεις με βασικούς εκτελεστές πριν, όπως το θέτει, η «πρόσβαση του έφτασε στο τέλος». Ο Χάρις ισχυρίζεται ότι μέσω της αναφοράς του βιβλίου είχε αποκτήσει πρόσβαση σε περισσότερα από 25.000 έγγραφα από ξινό το οποίο έστειλε ο Mark Zuckerberg στον τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο της Oculus Brendan Iribe, τον Sheryl Sandberg και άλλους μισούς άλλους ηγέτες στο Facebook που περιγράφουν λεπτομερώς το ενδιαφέρον του για την αγορά της Unity. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, με ημερομηνία 22 Ιουνίου 2015, θέτει ένα επιχείρημα για την περαιτέρω προτεραιότητα της AR / VR και την αγορά της εταιρείας μηχανών παιχνιδιών. Η TechCrunch δεν επαλήθευσε ανεξάρτητα το περιεχόμενο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

. Η προτεινόμενη συμφωνία, με την κωδική ονομασία "One" σύμφωνα με το βιβλίο, θα είχε φέρει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εργαλεία ανάπτυξης του παιχνιδιού στον κόσμο στο πτυχίο του διαδικτυακού γιγαντιαίου κλίματος για να φέρει τους καταναλωτές στο σκάφος της επερχόμενης πλατφόρμας VR,

Η ενδεχόμενη συμφωνία προφανώς δεν καταλήγει να περάσει και από το 2015 η Unity αύξησε σχεδόν 600 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ

σε αξία βόρεια των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μια έκθεση του Cheddar νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σημείωσε ότι η εταιρεία στρέφει την προσοχή της σε IPO του 2020.

Παρ 'όλα αυτά, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο φαίνεται να προσφέρει σπάνιες προοπτικές στις σκέψεις του Zuckerberg σχετικά με την εικονική πραγματικότητα και την ανταγωνιστική θέση του Facebook. Αν και μόνο τμήματα αναφέρονται στο βιβλίο, η Harris έχει στείλει στο TechCrunch το πλήρες email που είναι ενσωματωμένο παρακάτω:

2015 06 22 VISION MARK από τον Scribd

"Είμαστε ευάλωτοι στο κινητό με Google και Apple επειδή κάνουν μεγάλες κινητές πλατφόρμες ", γράφει το email. Από τη σκοπιά του χρόνου, είμαστε καλύτεροι όσο πιο γρήγορα η επόμενη πλατφόρμα θα γίνει πανταχού παρούσα και όσο πιο σύντομα θα υπάρξει σε ένα κινητό κυρίως κόσμο που κυριαρχείται από την Google και την Apple. Όσο πιο σύντομη αυτή τη φορά, τόσο λιγότερο η κοινότητα μας είναι ευάλωτη στις ενέργειες άλλων. Ως εκ τούτου, ο στόχος μας είναι όχι μόνο να κερδίσουμε στο VR / AR, αλλά και να επιταχύνουμε την άφιξή του. Αυτό είναι μέρος της λογικής μου για την απόκτηση εταιρειών και την αύξηση των επενδύσεων σε αυτές νωρίτερα, αντί να περιμένω αργότερα για να τους αποδώσω περαιτέρω ».

Πέρα από την απαίτηση για την πλατφόρμα VR, ο Zuckerberg (19659013) "Αν διαθέτουμε την Unity, τότε όλα τα Android, Windows και iOS θα χρειαστούν να τα υποστηρίξουμε στο [sic] μεγαλύτερα τμήματα των οικοσυστημάτων τους δεν θα λειτουργήσουν . Ενώ δεν θα τους απορρίψαμε εντελώς, θα έχουμε επιλογές για το πόσο βαθιά τις υποστηρίζουμε ", συνεχίζει ο Zuckerberg. " Από την άλλη πλευρά, εάν κάποιος άλλος αγοράζει την Unity ή τον ηγέτη σε οποιαδήποτε βασική τεχνολογική συνιστώσα αυτού του νέου οικοσυστήματος, κινδυνεύουμε να βγούμε από την αγορά εντελώς αν ο αγοραστής είναι εχθρικός και αποφασίσει να μην μας υποστηρίξει" Αν και, και πάλι, η συμφωνία της Ενότητας δεν έγινε ποτέ καρποφόρος, ο Ζουκμπεργκ φαίνεται να τάσσεται έντονα υπέρ της διαπραγμάτευσης της συμφωνίας – αν και σημειώνει ότι υπάρχουν σαφείς προκλήσεις που θα μπορούσαν να αφήσουν τις προσπάθειές τους να μπλοκαριστούν.

"Επιστρέφοντας στο ερώτημα αν αξίζει να επενδύσουμε δισεκατομμύρια δολάρια στην Ενότητα και άλλες βασικές τεχνολογίες κατά την επόμενη δεκαετία, η πιο δύσκολη πτυχή που πρέπει να αξιολογήσουμε είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε οριστικά ότι αν κάνουμε X, θα πετύχουμε . Υπάρχουν πολλά μεγάλα κομμάτια αυτού του οικοσυστήματος για να συναρμολογηθούν και πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσαμε να γκρεμίσουμε. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αυτό βελτιώνει τις πιθανότητές μας να οικοδομήσουμε κάτι σπουδαίο

"Δεδομένης της συνολικής ευκαιρίας να ενισχυθεί η θέση μας στο επόμενο σημαντικό κύμα υπολογιστών, νομίζω ότι είναι σαφές κάλεσμα να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας. Μερικά δισεκατομμύρια δολάρια είναι ακριβά, αλλά μπορούμε να το αντέξουμε. "

Το Facebook δεν σχολίασε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην TechCrunch. Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος έστειλε μια δήλωση σχετικά με το βιβλίο: "Το βιβλίο δεν έχει τα πάντα σωστά, αλλά αυτό που ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι θυμούνται είναι ότι το μέλλον της VR δεν θα καθοριστεί από μία εταιρεία, μία ομάδα ή ακόμη και ένα άτομο . Αυτή η βιομηχανία κατασκευάστηκε από μια κοινότητα πρωτοπόρων που πίστευαν στην VR ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και αυτή είναι η ιστορία που γιορτάζουμε ».

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.