Ο Firefox για iOS λαμβάνει συνεχόμενες καρτέλες ιδιωτικής περιήγησης

Ο Firefox για iOS λαμβάνει συνεχόμενες καρτέλες ιδιωτικής περιήγησης


Ο Firefox για iOS λαμβάνει σήμερα μια ενημερωμένη έκδοση που φέρνει μια νέα διάταξη για το μενού και τις ρυθμίσεις του, καθώς και νέες ρυθμίσεις οργανισμού στις λειτουργίες Νέες καρτέλες σε χρήστες iPhone και iPad. Αλλά το πιο σημαντικό είναι επίσης να εισαγάγετε τις επίμονες καρτέλες Προσωπικής περιήγησης που σας επιτρέπουν να κρατήσετε ζωντανές τις καρτέλες ιδιωτικής περιήγησης σε όλες τις περιόδους σύνδεσης.

Συνήθως, όταν βγείτε από τον Firefox, οι εξόδους ιδιωτικής περιήγησης θα τερματιστούν επίσης. Τώρα, όταν κάνετε επανεκκίνηση του Firefox, θα είστε αμέσως πίσω στις ιδιωτικές περιόδους περιήγησής σας. Και ενώ είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η ιδιωτική περιήγηση δεν σας καθιστά ανώνυμη, θα διαγράψει αυτόματα τα cookies, τους κωδικούς πρόσβασης και το ιστορικό περιήγησής σας. Κάποιες φορές θέλετε να παραμείνουν σε αυτές τις συνεδρίες, δεδομένου ότι είναι ενοχλητικό να πρέπει να εισαγάγετε ξανά τους κωδικούς πρόσβασής σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αρκετά την εφαρμογή και τώρα ο Firefox σάς επιτρέπει να το κάνετε μέχρι να βγείτε ενεργά από τη λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης.

Η διατήρηση των προτιμήσεών σας για ιδιωτική περιήγηση χωρίς προβλήματα είναι απλά ένας τρόπος που απλοποιούμε τον έλεγχο της ιδιωτικής ζωής της online εμπειρίας σας ", εξηγεί η Mozilla στη σημερινή ανακοίνωση

. ενημερώσεις, οι χρήστες έχουν επίσης διάφορες επιλογές για να οργανώσουν την προβολή που βλέπουν όταν ανοίγουν μια κενή νέα καρτέλα. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε να έχετε νέες καρτέλες ανοιχτές στη λίστα σελιδοδεικτών σας, στο Firefox Home (το οποίο διαθέτει τις κορυφαίες τοποθεσίες και τις προτάσεις σας από την τσέπη της Mozilla), μια λίστα με το πρόσφατο ιστορικό σας ή μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL ). Αν θέλετε να δείτε μια λευκή σελίδα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δείτε μια κενή σελίδα.

Όσον αφορά τις νέες ρυθμίσεις και τη διάταξη μενού, η Mozilla σημειώνει ότι αυτές αντικατοπτρίζουν τώρα την έκδοση του Firefox στον υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στους σελιδοδείκτες, στο ιστορικό σας, στη λίστα ανάγνωσης και να κάνετε λήψη από το στοιχείο μενού Βιβλιοθήκη, για παράδειγμα

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.