Ένα άλλο λεπτό πλέγμα


Η εξαγορά της εταιρίας roaming της Amazon της Eero είναι ένα έξυπνο παιχνίδι που προσθέτει μια σειρά καρτών στο χέρι της στην ταχέως εξελισσόμενη έξυπνη εγχώρια αγορά. Γιατί δεν πρέπει κάθε δρομολογητής να είναι Echo και κάθε Echo να είναι δρομολογητής; Η εδραίωση των δύο δημιουργεί ισχυρές συνέργιες και σημαντική μόχλευση ενάντια στον επίμονο ανταγωνισμό.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Αμαζόνιος θέλει να είναι σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού – και στην μπροστινή πόρτα για εκκίνηση. και Ring και φυσικά στις εκδηλώσεις της έχει εισαγάγει αμέτρητες νέες συσκευές από συνδεδεμένα βύσματα σε μικροκύματα

Όλες αυτές οι συσκευές συνδέονται με κάθε άλλο, και το διαδίκτυο, ασύρματα. Χρησιμοποιώντας τι; Κάποιο δρομολογητή πίσω από τον καναπέ, πιθανώς από το Netgear ή το Linksys, με αριθμό μοντέλου 7 χαρακτήρων και χρηστική εμφάνιση. Αυτή η παρακείμενη περιοχή είναι ο σαφής επόμενος στόχος για επέκταση.

Αλλά η Amazon θα μπορούσε εύκολα να μεταφερθεί σε αυτό με ένα gadget Βασικά πριν από χρόνια. Γιατί δεν το έκανε; Επειδή ήξερε ότι θα έπρεπε να ξεπεράσει αυτό που υπάρχει στην αγορά, όχι μόνο στην ισχύ του σήματος ή στην κατασκευή, αλλά με την αλλαγή του προϊόντος σε μια εντελώς νέα κατηγορία.

Ο δρομολογητής είναι ένας από τους συρρικνούμενους αριθμούς συσκευών που παραμένουν στο σπίτι, που εξακολουθεί να είναι μόνο ένα κομμάτι "εξοπλισμού". Λίγα άτομα χρησιμοποιούν τους δρομολογητές τους για οτιδήποτε άλλο εκτός από μια βασική ασύρματη σύνδεση. Τα κομμάτια έρχονται και περνούν από το καλώδιο και μεταδίδονται στις κατάλληλες συσκευές, μηχανικά και αόρατα. Είναι μια συσκευή που λίγοι σκέφτονται να προσαρμόσουν ή να βελτιώσουν, αν το σκέφτονται καθόλου.

Η Apple έκανε μερικές πρώτες προσπάθειες με τα υπερτιμημένα και τελικά καταδικασμένα προϊόντα του αεροδρομίου, τα οποία εξυπηρετούσαν μερικούς πρόσθετους σκοπούς, όπως τα απλά backups, αρκετά για να ζήσει σε ένα τραπέζι αντί για κάτω από αυτό. Αλλά μόλις πρόσφατα ο ταπεινός ασύρματος δρομολογητής έχει προχωρήσει πέρα ​​από την κατάσταση του εξοπλισμού. Είναι οι εταιρείες όπως η Eero που το έκαναν, αλλά είναι Amazon που το έκανε ρεαλιστικό

Κατασκευάστε τη ζήτηση, στη συνέχεια πωλήστε την προσφορά

σε πολλά σπίτια δεν επαρκεί ένας μόνο δρομολογητής Wi-Fi. Δύο ή και τρία μπορεί να είναι απαραίτητα για να πάρουν το σωστό σήμα στα υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο και στο συνεργείο στο γκαράζ.

Πριν από μερικά χρόνια αυτό δεν ήταν καν απαραίτητο, επειδή υπήρχαν πολύ λιγότερες συσκευές που χρειάζονταν ασύρματη σύνδεση . Αλλά τώρα, αν το σήμα σας δεν φτάσει στην μπροστινή πόρτα, η κλειδαριά δεν θα στείλει ένα βίντεο από τον μεταφορέα ταχυδρομείου. αν δεν φτάσει στο γκαράζ, δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ανοιχτήρι για τον γείτονα. αν δεν φτάσει επάνω, τα παιδιά έρχονται κάτω για να παρακολουθήσουν τηλεόραση – και δεν μπορούμε να έχουμε ότι .

Ένα σύστημα ματιών πολλαπλών συσκευών που μεταδίδουν σήματα είναι μια φυσική λύση, που χρησιμοποιούνται για πολλά χρόνια σε άλλα πλαίσια. Ο Eero ήταν από τους πρώτους που δεν δημιούργησε ένα σύστημα, αλλά έκανε ένα παιχνίδι καταναλωτών, αν και στο επίπεδο πολυτέλειας, μάλλον σαν τον Sonos.

Το Google μπήκε στο παιχνίδι σχετικά σύντομα μετά από αυτό με το OnHub και τους δορυφόρους του, πραγματικά φαινόταν να σπάσει τον κώδικα. Πόσοι άνθρωποι γνωρίζετε ποιος διαθέτει σύστημα router; Πολύ λίγοι, θα ήθελα να στοιχηματίσετε, πιθανότατα λίγοι σε σύγκριση με τις συνήθεις πωλήσεις δρομολογητή

. Είναι σαφές ότι η αγορά δεν ήταν έτοιμη για το είδος της επένδυσης και της πολυπλοκότητας που απαιτούσε η δικτύωση. Ωστόσο, το Amazon λύνει αυτό γιατί ο δρομολογητής ματιών του θα είναι η Echo ή Echo Dot ή Echo Show – όλες οι συσκευές που βρίσκονται ήδη σε πολλαπλούς χώρους του σπιτιού και φαίνεται πολύ πιθανό να περιλαμβάνουν κάποιο είδος πρωτοκόλλου στην επόμενη ενημέρωσή τους

Είναι δύσκολο να πούμε ακριβώς πώς θα λειτουργήσει, αφού ένας δρομολογητής υψηλής ποιότητας έχει απαραίτητα χαρακτηριστικά και υλικό που του επιτρέπουν να κάνει τη δουλειά του. Η προσθήκη αυτών σε ένα προϊόν Echo θα ήταν μη τετριμμένη. Αλλά φαίνεται εξαιρετικά πιθανό να περιμένουμε ένα Echo Hub ή κάτι παρόμοιο, το οποίο να συνδέεται άμεσα με το καλωδιακό μόντεμ σας (είναι απίθανο να εκτελέσει αυτό το καθήκον επίσης) και να εκτελεί τα συνήθη καθήκοντα του δρομολογητή, λειτουργώντας επίσης ως ένα ελκυστικό gadget Alexa πολλαπλών χρήσεων.

Αυτό είναι ήδη ένα μεγάλο βήμα από το συνηθισμένο δρομολογητή.

Η πλατφόρμα

Η Apple έχει ισχυρές συνέργειες στα οικοσυστήματα της, μεταξύ των οποίων το iMessage πρέπει να είναι το ισχυρότερο. Είναι ο μόνος λόγος που χρησιμοποιώ ένα iPhone τώρα. αν το Android είχε πρόσβαση στο iMessage, θα άλλαζα αύριο. Αλλά αμφιβάλλω ότι θα υπάρξει ποτέ, έτσι είμαι εδώ. Η Google έχει αυτό το είδος παρακράτησης στην αναζήτηση και τη διαφήμιση – απλά προσπαθήστε να ξεφύγετε.

Η Amazon έχει πιάσει το θρίαμβο στο διαδικτυακό λιανικό εμπόριο, αλλά η γυμνή δίψα της για ένα έξυπνο σπίτι που έχει κατοικηθεί από το Αμαζόνιο είναι προφανές από τότε που πήρε το έξυπνο βήμα για να ανοίξει την πλατφόρμα της Alexa για σχεδόν οποιονδήποτε να στείλει με. Η ακόλουθη Alexavalanche έφερε τα σκουπίδια από όλες τις γωνιές του κόσμου, και κάποια καλά πράγματα πάρα πολύ. Αλλά έστειλε συσκευές.

Τώρα, οποιαδήποτε συσκευή θα λειτουργήσει με τα επερχόμενα υβρίδια Echo-Eero. Μετά από όλα θα λειτουργήσει ως ένα απόλυτα συνηθισμένο δρομολογητή με κάποιους τρόπους. Αλλά η Amazon θα τοποθετήσει ένα άλλο στρώμα σε αυτή τη διεπαφή ειδικά με την Alexa και άλλες συσκευές της Amazon. Φανταστείτε πόσο απλό θα είναι η διεπαφή, πόσο εύκολα θα είστε σε θέση να συνδέσετε και να ρυθμίσετε τις νέες έξυπνες οικιακές συσκευές που αγοράσατε στο Amazon, φυσικά.

Σίγουρα, αυτό το μη-Alexa μωρό cam θα ]αλλά όπως και οι ιδιοφυές μπλε και πράσινες φυσαλίδες της Apple, κάποιος δείκτης θα καταστήσει σαφές ότι η συσκευή αυτή, παρόλο που είναι απόλυτα λειτουργική, είναι λείπει . Μια γκρίζα, γενική εικόνα συσκευής αντί για φωτεινό έθιμο εικονίδιο ή ζωντανή προβολή από την κάμερα σας στο Amazon, ίσως. (19659003) Σημειώστε ότι αυτό ισχύει και για την επέκταση του δικτύου – και άλλες συσκευές της Amazon (το Dot και το ilk) πιθανότατα όχι μόνο να παίζουν ωραία με το διανομέα, αλλά θα λειτουργούν ως συσκευές επέκτασης της εμβέλειας και θα εκτελούν άλλα καθήκοντα όπως μεταφορά αρχείων, υπηρεσία ενδοσυνεννόησης, ρίψη βίντεο κλπ.

Η πλούσια αλληλεπίδραση δεδομένων των έξυπνων συσκευών σύντομα θα γίνει σημαντική πυροσβεστική μάνικα. Πόση ισχύς χρησιμοποιείτε; Πόσοι άνθρωποι είναι στο σπίτι και πότε; Ποια podcasts ακούγονται, σε ποιες στιγμές και από ποιον; Πότε έφτασε η παράδοση της UPS στην πόρτα; Η Amazon παίρνει ήδη πολλά από αυτά, αλλά η οικοδόμηση ενός δικτυωτού δικτύου δίνει μεγαλύτερη πρόσβαση και της επιτρέπει να καθορίσει τους κανόνες, ουσιαστικά. Πρόκειται για μια τεράστια επιφάνεια μέσω της οποίας να προσφέρονται υπηρεσίες και διαφημίσεις ή να ανταποκρίνονται προληπτικά στις ανάγκες των χρηστών.

Το Snooping δεν είναι εύκολο (ή σοφό)

Ένα πράγμα που αξίζει μια γρήγορη αναφορά είναι η δυνατότητα, όπως θα φαίνεται να μερικοί, ότι το Amazon θα σπρώξει στην κίνηση του διαδικτύου σας αν χρησιμοποιήσετε το δρομολογητή του. Έχω καλά νέα και άσχημα νέα.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι μόνο τεχνικά πολύ δύσκολο αλλά πολύ άστοχο να κοιτάξεις σε αυτό το επίπεδο. Κάθε σημαντική κίνηση που περνάει από το δρομολογητή θα κρυπτογραφηθεί, για ένα πράγμα. Και δεν θα ήταν μεγάλο πλεονέκτημα για τον Αμαζονίου ούτως ή άλλως. Τα σημαντικά δεδομένα για εσάς δημιουργούνται από τις αλληλεπιδράσεις σας με το Amazon: αντικείμενα που περιηγείστε, δείχνει ότι παρακολουθείτε και ούτω καθεξής. Η απόσπαση δεδομένων τυχαίας περιήγησης θα ήταν επεμβατική και περίεργη, με ελάχιστα οφέλη.

Η Eero έστειλε την ερώτηση αμέσως μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς:

ως προσπάθεια τελευταίας χαράς να κερδηθούν, αλλά αυτό δεν είναι ούτε εδώ ούτε εκεί.

Τώρα τα κακά νέα. Δεν θέλετε να βλέπει η Amazon την επισκεψιμότητά σας; Πάρα πολύ κακό! Το μεγαλύτερο μέρος του Διαδικτύου λειτουργεί με AWS! Εάν το Amazon πραγματικά νοιαζόταν, θα μπορούσε πιθανότατα να κάνει όλα τα κακά πράγματα με αυτόν τον τρόπο. Αλλά και πάλι θα ήταν ανόητο αυτό-σαμποτάζ.

Ελεύθερο για όλους

Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια είναι ένας αγώνας εξοπλισμών, αν και μου φαίνεται ότι το Αμαζόνιο ίσως έχει ήδη κερδίσει. Η Google πήρε το πλάνο της και ίσως κάποτε τσίμπησε, δύο φορές ντροπαλός. η έξυπνη παρουσία του στο σπίτι δεν είναι σχεδόν τόσο μεγάλη. Η Apple βγήκε από το παιχνίδι του δρομολογητή επειδή δεν υπάρχουν πολλά χρήματα σε αυτό. (19659003) Η Huawei και η Netgear έχουν ήδη δρομολογητές με δυνατότητα Alexa, αλλά δεν μπορούν να προσφέρουν το επίπεδο βαθιάς ενσωμάτωσης του Amazon.

Η Linksys, η TP-Link, η Asus και άλλοι ΚΑΕ που εξυπηρετούν τον χώρο του δρομολογητή μπορεί να εκτοξεύσουν αυτό το παιχνίδι ως ένα παιχνίδι, αν και φαίνεται πιο πιθανό ότι θα επικεντρωθούν στις προδιαγραφές και τον ωφελιμιστικό χαρακτήρα, για να τον ωθήσουν με τις αγορές του προϋπολογισμού και των επιδόσεων, αφήνοντας τον Αμαζόνιο να κυριαρχήσει σε μια σφήνα … και να ελπίζουμε ότι το λουρί δεν θα γίνει σφήνα

Ένας τόπος που μπορεί να δεις ενδιαφέροντα ανταγωνισμό προέρχεται από κάποιον στηριζόμενη στη γωνία απορρήτου. Παρόλο που έχουμε διαπιστώσει ότι το Amazon δεν είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει τη συσκευή με αυτόν τον τρόπο, ο φόβος δεν πρέπει να δικαιολογείται για να αξιοποιηθεί στη διαφήμιση. Και ούτως ή άλλως υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως ο ισχυρός αποκλεισμός διαφημίσεων κλπ. Έτσι, για παράδειγμα, ένας δρομολογητής ανοιχτού κώδικα με τροφοδοσία Mozilla θα μπορούσε να κάνει υπόθεση.

Ωστόσο, φαίνεται ότι με την απόκτηση μιας προηγμένης, αλλά μπερδεμένης εκκίνησης που ήταν μπροστά από η Amazon θα μπορέσει να κάνει μια γρήγορη είσοδο και να πολλαπλασιαστεί, ενώ οι άλλοι εξακολουθούν να επεξεργάζονται τις απαντήσεις τους.

Προσδοκούμε ειδικές προσφορές για το Eeros, ενώ το απόθεμα διαρκεί, και στη συνέχεια ένα νέο κύμα συσκευών που φέρουν Echo, mega-απλό να δημιουργήσει, και περισσότερο από ανταγωνιστική στην τιμή. Τώρα είναι η ώρα και το σαλόνι είναι ο τόπος. Η Amazon θα χτυπήσει σκληρά και ίσως θα θέσει σε κίνηση το τέλος του δρομολογητή ως απλό εξοπλισμό.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.