Η Σαουδική Αραβία αρνείται τη συμμετοχή σε διαρροή των προσωπικών μηνυμάτων του Jeff Bezos

Η Σαουδική Αραβία αρνείται τη συμμετοχή σε διαρροή των προσωπικών μηνυμάτων του Jeff Bezos


Στην έκθεσή του έκτακτη Medium μετά την περασμένη εβδομάδα που κατηγορεί την αμερικανική Media Inc για "εκβιασμούς και εκβιασμούς", ο Bezos υπαινίχθηκε (αλλά δεν ανέφερε ρητά) ότι μπορεί να υπάρξει σύνδεση μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και δημοσίευσης του προσωπικά μηνύματα με την Lauren Sanchez. Τώρα ο υπουργός εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας αρνήθηκε να συμμετάσχει, λέγοντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο CBS «Face the Nation» ότι η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας δεν είχε "καμία σχέση με αυτό."

ο Εθνικός Enquirer δημοσίευσε μια σειρά κειμένων μεταξύ του Bezos, ο οποίος χωρίζεται από τη σύζυγο MacKenzie Bezos και τον Sanchez. Στη θέση του την περασμένη Πέμπτη, ο Bezos ισχυρίστηκε ότι ο AMI, ο ιδιοκτήτης του National Enquirer, απείλησε να απελευθερώσει μηνύματα που περιελάμβαναν οικείες φωτογραφίες, εκτός αν ακυρώνει έρευνα σχετικά με την πηγή των διαρροών και σταμάτησε να ισχυρίζεται ότι η AMI "πολιτικά παρακίνησε ή επηρεάστηκε από πολιτικές δυνάμεις. "Ο Bezos έγραψε ότι" η Σαουδική Γωνία φαίνεται να χτύπησε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο νεύρο με τον David Pecker, έναν στενό συνεργάτη του Προέδρου Donald Trump

(The Daily Beast ότι ο αδελφός του Lauren Sanchez Michael Sanchez ήταν η αρχική πηγή των μηνυμάτων. Ο Michael Sanchez είναι στενός φίλος του συμβούλου του Trump Ρότζερ Στόουν.)

Κατά τη συνέντευξή του στο "Face the Nation," ο al-Jubeir δήλωσε: μου σαν σαπουνόπερα. Το έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση και διαβάζω για αυτό στο χαρτί. Αυτό είναι κάτι μεταξύ των δύο μερών. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό. "

Ο Bezos δεν κατηγορεί άμεσα τη Σαουδική Αραβία ότι εμπλέκεται στις διαρροές, αλλά σημείωσε το δίκτυο συνδέσεων μεταξύ AMI, Pecker, Trump και Σαουδικής Αραβίας. Ο Bezos κατέχει το Washington Post, το οποίο ανέφερε εκτενώς τη σχέση μεταξύ του θριάμβου του θρόνου Mohammed bin Salman και του φόνου του Jamal Khashoggi. Ο Khashoggi ήταν Σαουδάραβας αντιφρονούντας, ο οποίος έγραψε σχόλια κριτικής για τον bin Salman για το ταχυδρομείο πριν σκοτωθεί τον Οκτώβριο. Αν και η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Bin Salman διέταξε τη δολοφονία ο Trump επανειλημμένα υπονόμευσε ή αμφισβήτησε τη συμμετοχή του πρίγκιπα . Το Washington Post είναι για μένα ένας συμπλοκοποιητής. Είναι αναπόφευκτο ότι ορισμένοι ισχυροί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν την κάλυψη ειδήσεων της Washington Post θα καταλήξουν λανθασμένα ότι είμαι ο εχθρός τους ", έγραψε ο Μπέζος. "Ο Πρόεδρος Trump είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους, προφανής από τα πολλά tweets του. Επίσης, η ουσιαστική και αδιάφορη κάλυψη του The Post σχετικά με τη δολοφονία του αρθρογράφου Jamal Khashoggi είναι αναμφισβήτητα μη δημοφιλής σε ορισμένους κύκλους ».

Ο ίδιος πρόσθεσε:« Πριν από αρκετές ημέρες, ένας ηγέτης της AMI μας ενημέρωσε ότι ο κ. Pecker είναι αποπληκτικός . Για λόγους που πρέπει να γίνουν καλύτερα κατανοητοί, η σαουδική γωνία φαίνεται να χτυπάει ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο νεύρο ».

Η AMI έφθασε σε συμφωνία ασυλίας με το Υπουργείο Δικαιοσύνης τον Δεκέμβριο για μια καταβολή χρημάτων στην Karen McDougal, που ισχυρίστηκε ότι είχε μια υπόθεση με το Trump. Αν οι αδικίες του Bezos για εκβιασμό και εκβιασμό είναι αληθείς, η συμφωνία του θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο .

Ο δικηγόρος του Pecker, Elkan Abramowitz, δήλωσε στην ABC «Αυτή την εβδομάδα» την Κυριακή πριν από το Daily Beast που ονομάζεται Michael Sanchez ως Εθνικό Enquirer's πηγή, ότι "δεν είναι απολύτως εκβιασμός και εκβιασμός. Η ιστορία δόθηκε στο Εθνικό Enquirer από μια αξιόπιστη πηγή που παρείχε πληροφορίες στον Εθνικό Enquirer για επτά χρόνια πριν από αυτή την ιστορία. Ήταν μια πηγή που ήταν γνωστή τόσο στον κ. Bezos όσο και στην κυρία Sanchez. "

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.