Η Opera προσθέτει ένα δωρεάν VPN στην εφαρμογή του προγράμματος περιήγησης Android

Η Opera προσθέτει ένα δωρεάν VPN στην εφαρμογή του προγράμματος περιήγησης Android


Η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα ότι ο του browser του Android είναι ο πρώτος κατασκευαστής περιηγητών για να συνδέσει ένα VPN με την υπηρεσία app θα αρχίσει να προσφέρει δωρεάν VPN. Το χαρακτηριστικό αυτό θα μεταφερθεί σε βήτα χρήστες σταδιακά. Το VPN είναι ελεύθερο και απεριόριστο και μπορεί να οριστεί σε τοποθεσίες στην Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία καθώς και μια 'βέλτιστη' ρύθμιση που συνδέει την ταχύτερη διαθέσιμη σύνδεση. Η ενεργοποίηση του VPN σημαίνει ότι τα δεδομένα επισκεψιμότητας των χρηστών δεν συλλέγονται από την Opera, ενώ καθιστά πιο δύσκολο για τους ιστοτόπους να παρακολουθούν δεδομένα τοποθεσίας και χρηστών.

Υπάρχουν επίσης λεπτομερείς ρυθμίσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν τον περιορισμό της χρήσης VPN σε ιδιωτικές καρτέλες και την εναλλαγή Το Opera παλαιότερα προσέφερε δωρεάν εφαρμογή VPN για Android και iOS αλλά το έργο έκλεισε πέρυσι. Η νέα στρατηγική φαίνεται να ήταν να ψήσει αυτή την τεχνολογία κατευθείαν στο πρόγραμμα περιήγησης για να της δώσει ένα πιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να φέρει περισσότερους χρήστες στο οικοσύστημα της Όπερας. Δεν υπάρχει λόγος για την εκκίνηση του iOS

"Ο λόγος για τον οποίο συμπεριλαμβάνουμε αυτό το ενσωματωμένο VPN στο πρόγραμμα περιήγησης Android είναι επειδή σας δίνει αυτό το επιπλέον επίπεδο προστασίας που αναζητάτε "Η εταιρία – που παραχωρήθηκε στο Nasdaq πέρυσι – δήλωσε σε μια θέση στο blog

Το VPN – – είναι ένα από τα χαρακτηριστικά ιδιωτικής ζωής που προσφέρει η Όπερα. Άλλα περιλαμβάνουν τον αποκλεισμό διαφήμισης κρυπτογράφησης και αποκλεισμού διαφημίσεων . Η εταιρία έχει επίσης προσφέρει υποστήριξη για την κρυπτογράφηση με την προσθήκη ενός κρυπτογραφικού πορτοφολιού υποστήριξης για εφαρμογές Web 3 και – από αυτή την εβδομάδα – από το εσωτερικό του προγράμματος περιήγησης .

Εκτός από τις βασικές εφαρμογές της, η Opera προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα περιήγησης "Touch" που είναι βελτιστοποιημένο για συσκευές που δεν διαθέτουν κουμπί στο σπίτι. Ξεκίνησε στο Android και επεκτάθηκε στο iOS στα τέλη του περασμένου έτους .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.