Η υπηρεσία συνδρομής αυτοκινήτων Cluno σκοράρει $ 28 εκατομμύρια στη χρηματοδότηση της σειράς Β με επικεφαλής τον Valar Ventures του Peter Thiel


Το Cluno το ξεκίνημα του Μονάχου που παρέχει αυτό που αποκαλεί υπηρεσία "συνδρομής αυτοκινήτου", έχει αυξήσει τα 28 εκατομμύρια δολάρια στη χρηματοδότηση της σειράς Β. Ο γύρος διοικείται από την Valar Ventures, την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων που εδρεύει στις Η.Π.Α., που ιδρύθηκε από τον Peter Thiel.

Συμμετείχαν επίσης οι Acton Capital Partners και οι Atlantic Labs, οι οποίες υποστήριζαν και το το γύρο σειράς A της εταιρείας . (19659002) Η εταιρεία Cluno που ιδρύθηκε το 2017 από την ίδια ομάδα πίσω από την easyautosale (η οποία εξήλθε στο Autoscout24 το 2015), προσφέρει [19609007] μια εναλλακτική λύση στην ιδιοκτησία αυτοκινήτων ή μια πιο περιοριστική μίσθωση επιτρέποντάς σας να εγγραφείτε σε ένα αυτοκίνητο για μια μηνιαία πάγια χρέωση. Διαθέσιμο μόνο στη Γερμανία, κρατάτε το αυτοκίνητό σας online ή μέσω της εφαρμογής Cluno, με το μηνιαίο τέλος που καλύπτει όλα τα έξοδα εκτός από τα καύσιμα. Μετά από μια ελάχιστη περίοδο έξι μηνών, οι συνδρομητές μπορούν να επιστρέψουν ή να αλλάξουν το αυτοκίνητό τους με προειδοποίηση τριών μηνών.

Η Cluno αναφέρει ότι θα χρησιμοποιήσει το επιπλέον κεφάλαιο για να επιταχύνει περαιτέρω την ανάπτυξη της εταιρείας και να επενδύσει στην τεχνολογία της. Αυτό βλέπει τις κρατήσεις, καθώς και τις πιστωτικές επιταγές και υπογραφές, οι οποίες πραγματοποιούνται χωρίς χαρτιά μέσω της εφαρμογής Cluno. Από την άποψη της επιλογής αυτοκινήτων, η εκκίνηση προσφέρει σχεδόν 50 μοντέλα από εννέα διαφορετικές εταιρείες αυτοκινήτων, όπως BMW, VW, Audi και Ford. Τα μοντέλα καλύπτουν μικρά αυτοκίνητα σε SUV, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων.

"Ο Cluno είναι ένας full-stack πάροχος", είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cluno Nico Polleti που πλαισιώνει την εταιρεία. "Ελέγουμε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας". Αυτό μου λέει, συμπεριλαμβάνει ελέγχους φερεγγυότητας, βαθμολόγηση, αγορά και χρηματοδότηση των αυτοκινήτων, ανάλυση και εκτίμηση υπολειμματικών αξιών, ασφάλιση και πολλά άλλα. "Ένα από τα VC που μίλησα με τον Cluno είναι το 50% κινητικότητα και 50% fintech", λέει. "Έχουμε επενδύσει χρόνο και χρήμα σε διαρθρωμένη χρηματοδότηση για να αγοράσουμε περισσότερα αυτοκίνητα της Cluno και να κάνουμε περισσότερους πελάτες ευτυχείς."

Η ομάδα του Cluno είναι τώρα ισχυρή και θα αυξηθεί στα 85 περίπου στο τέλος του έτους. Ειδικότερα, η Cluno προσλαμβάνει ανθρώπους τεχνολογίας, χρηματοδότησης και εμπορίας με έδρα το γραφείο του στο Μόναχο. Ο χάρτης πορείας για το προϊόν έχει ακόμα έναν τρόπο να ξεπεράσει.

"Αυτή τη στιγμή, η εφαρμογή σάς επιτρέπει μόνο να εγγραφείτε σε ένα αυτοκίνητο από το προκαθορισμένο χαρτοφυλάκιο Cluno", εξηγεί ο Πολλέτι. "[The] Το επόμενο βήμα θα είναι η εφαρμογή Cluno που δίνει πρόσβαση σε υλικό αντιπροσώπων μέσω API". Αυτό θα καταστήσει τη Cluno συνεργασία με τους αντιπροσώπους και τους ΚΑΕ για να αυξήσει την προσφορά της προσφοράς της.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.