Το LittleBits απομακρύνει τους υπαλλήλους, καθώς μετατοπίζει την εστίαση προς την εκπαίδευση

Το LittleBits απομακρύνει τους υπαλλήλους, καθώς μετατοπίζει την εστίαση προς την εκπαίδευση


Η Νέα Υόρκη άρχισε να εκτοξεύει τον κατασκευαστή ανοιχτού κώδικα Το LittleBits άρχισε να απολύει το προσωπικό τον περασμένο μήνα, η TechCrunch έχει μάθει. Η απώλεια θέσεων εργασίας έρχεται καθώς η εταιρεία κοιτάζει να στρέψει περισσότερο την εστίαση προς την αγορά K-12.

Οι προσφορές που σχετίζονται με την εκπαίδευση είναι κερδοφόρες για την εταιρεία στην οκταετή της ύπαρξη, αλλά πρόσφατα προϊόντα έχουν βρει την εταιρεία που περικλείει άδεια προϊόντα, ευγενική προσφορά της με το επιταχυντή υλικού της Disney.

Η LittleBits επιβεβαίωσε τις απολύσεις στο πλαίσιο μιας εσωτερικής αναδιάρθρωσης, σε μια δήλωση που δόθηκε στην TechCrunch.

"Το πραγματικό δυναμικό που προσφέρουν οι littleBits στους δασκάλους, τους γονείς και τα παιδιά είναι πολύ πιο πέρα ​​από το τυποποιημένο δώρο ή το παιχνίδι από το ράφι. Προκειμένου να έχουμε το μεγαλύτερο αντίκτυπο στη διαμόρφωση της επόμενης γενιάς Changemakers, δίνουμε προτεραιότητα στις επιχειρήσεις μας γύρω από την αγορά εκπαίδευσης K-12 ", λέει η εταιρεία. "Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι ανάγκες της αγοράς εκπαίδευσης είναι πολύ διαφορετικές από αυτές της λιανικής. Με αυτό τον τρόπο, έπρεπε να ξαναμορφώσουμε την εσωτερική μας δομή, η οποία τελικά οδήγησε σε μείωση του προσωπικού. "

Δεν έχει ακόμη προσφέρει συγκεκριμένο αριθμό, αλλά η TechCrunch πιστεύει ότι ο αριθμός είναι γύρω στα 15. Δεν είναι τεράστιο στο μεγάλο αλλά χωρίς αμφιβολία χτύπημα σε ένα προσωπικό αυτού του μεγέθους, το οποίο αριθμούσε περίπου 100, μετά την απόκτηση του DIY Co το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή η απόκτηση, η πρώτη της LittleBits, αναμφισβήτητα θα διαδραματίσει ρόλο στην αναδιάρθρωση, προχωρώντας.

Είναι δύσκολο να μην βλέπεις αντίθεση της δύσκολης απόφασης Ο Σφαρό έκανε περίπου αυτή τη φορά πέρυσι. Η έναρξη της ρομποτικής έγινε all-in σε αδειοδοτημένα εμπορικά σήματα της Disney όπως το Star Wars και το Marvel, αλλά τελικά στρέφεται σε μια εστίαση μόνο στην εκπαίδευση, μετά από μια απογοητευτική περίοδο διακοπών. Η εκπαίδευση, από την άλλη πλευρά, μπορεί να αποδειχθεί μια κερδοφόρα και σταθερή πορεία προς τα εμπρός, καθώς τα σχολεία και οι περιοχές τείνουν να αγοράζουν χύμα προϊόντα.

Ένα άλλο πράγμα που τόσο το Sphero όσο και το LittleBits έχουν από κοινού είναι η ικανότητα για πραγματικά καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα που θα μπορούσαν να κάνουν εξαιρετικά καλά στον εκπαιδευτικό χώρο με τη σωστή τοποθέτηση

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.