Ο Hulu ανακοινώνει μια νέα ενότητα διαφημίσεων που εμφανίζεται όταν κάνετε παύση

Ο Hulu ανακοινώνει μια νέα ενότητα διαφημίσεων που εμφανίζεται όταν κάνετε παύση


Για να το ξεπεράσεις: Ναι, Ο Hulu εισάγει μια ενότητα διαφημίσεων που θα εμφανιστεί όταν παίζεις ένα βίντεο. Όχι, η διαφήμιση δεν θα είναι ένα βίντεο.

Ο Hulu λέει ότι έχει 25 εκατομμύρια συνδρομητές, οι περισσότεροι από αυτούς με ένα σχέδιο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις – επομένως συνηθίζουν να βλέπουν διαφημιστικά διαλείμματα στην τηλεόραση πριν και κατά τη διάρκεια εμπειρία θέασης. Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής των διαφημιστικών πλατφορμών Jeremy Helfand δήλωσε ότι η εταιρεία συνειδητοποιεί ότι η αναπαραγωγή μιας παρόμοιας διαφήμισης μόλις πατήσετε παύση θα ήταν κακή τόσο για τους τηλεθεατές όσο και για τους διαφημιζόμενους

Για τον θεατή: "Μπορεί να είναι μπερδεμένος – έχετε παύσει το περιεχόμενο, αλλά εξακολουθείτε να βλέπετε θέαμα, ήχο και κίνηση ", δήλωσε ο Helfand. Όσο για τον διαφημιζόμενο, δεν θέλουν να δημιουργήσουν μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων που ο θεατής δεν βλέπει επειδή έφυγε για την κουζίνα ή το μπάνιο ή διότι αποσύρουν την προβολή πέντε δευτερόλεπτα από τη διαφήμιση [19659003] Αντίστροφα, είπε ότι κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ο Hulu διαπίστωσε ότι οι θεατές αποδέχτηκαν τη μορφή "αν η διαφήμιση είναι λεπτή και σχετική."

Η Hulu Pause Ad μοιάζει περισσότερο ημιδιαφανές πανό – ή, όπως το έβαλε ο Helfand, "μια πινακίδα αυτοκινήτου στο πλάι του δρόμου" – που εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια καλύτερη εμπειρία προβολής, καθώς είναι λιγότερο ενοχλητικό από ένα βίντεο και μπορείτε ακόμα να δείτε την τηλεοπτική εκπομπή σας κάτω. Και η Helfand ισχυρίστηκε ότι είναι επίσης καλύτερο για το εμπορικό σήμα, διότι τους επιτρέπει να μεταφέρουν το μήνυμά τους με γρήγορο και απλό τρόπο.

Επίσης, οι διαφημίσεις παύσης δεν θα εμφανιστούν πριν από μερικά δευτερόλεπτα μετά την παύση. Σε περίπτωση που έχετε σταματήσει για να μπορείτε να επαναφέρετε ή να ρυθμίσετε με άλλο τρόπο το βίντεο, το οποίο δεν είναι πραγματικά ιδανικό για προβολή μιας διαφήμισης. Εάν ξεκινήσετε να παίζετε με τα στοιχεία ελέγχου, η διαφήμιση παύσης είτε δεν θα εμφανιστεί καθόλου, είτε αν είναι ήδη στην οθόνη, θα εξαφανιστεί αμέσως. Παρόμοια, θα πρέπει να εξαφανιστεί αμέσως μόλις πατήσετε ξανά το παιχνίδι

Όταν ρωτήθηκε αν αυτό θα μπορούσε να δώσει στους διαφημιζόμενους ένα άλλο θέμα τοποθέτησης διαφήμισης για να ανησυχείτε – ας πούμε, εάν η μάρκα τους εμφανιστεί δίπλα σε μια σκηνή σεξουαλικής κακομεταχείρισης ή σκηνή θανάτου βίαιου – Η Helfand σημείωσε ότι οι διαφημίσεις παύσης δεν θα εμφανίζονται σε επεισόδια που έχουν βαθμολογηθεί από την TV-MA και ότι ο Hulu επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να στοχεύουν ή να "αντιτίθενται" (αποφεύγουν ρητά) με βάση το είδος.

Η Hulu σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πρώτο Pause Ads το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και ήδη ανακοινώνει δύο διαφημιστές – τη Coca-Cola και την Charmin. Οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται σε επιλεγμένο κατά παραγγελία περιεχόμενο στη βιβλιοθήκη Hulu

Helfand είπε ότι το ακριβές μέγεθος και τοποθέτηση της μονάδας θα μπορούσε να συνεχίσει να εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, ο Hulu εξακολουθεί να υπολογίζει το ακριβές μοντέλο τιμολόγησης, αλλά θεωρείται μέρος ενός μεγαλύτερου πακέτου για διαφημιζόμενους.

Και ενώ είναι κατανοητό για τους θεατές να ενοχλούνται όταν βλέπουν τις διαφημίσεις σε νέα μέρη, η Helfand πρότεινε ότι αυτό είναι μέρος μιας ευρύτερης ώθησης προς την κατεύθυνση των "μη αποδιοργανωτικών μορφών", όπου οι διαφημίσεις δεν διακόπτουν το βίντεο και διακόπτουν την εμπειρία προβολής. Στην πραγματικότητα, ο στόχος είναι οι νέες αυτές μορφές να αντιπροσωπεύουν το 50% των εσόδων της Hulu για τα επόμενα τρία χρόνια.

"Η όλη συνομιλία που είχαμε σε αυτήν την αγορά, θα έπρεπε να είναι ένα διαφημιστικό διάλειμμα 10 ή 15 δευτερόλεπτα – όλα είναι ενοχλητικά ", δήλωσε ο Helfand. Αντίθετα, υποστήριξε ότι η καλύτερη ερώτηση είναι: "Πώς βοηθάτε να παρέχετε την καλύτερη εμπειρία αφήγησης για τους θεατές σε μια υπηρεσία που υποστηρίζεται από διαφημίσεις;"

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.