Crypto πορτοφόλι BRD αυξάνει $ 15 εκατ. Για την ασιατική επέκταση


Η χρηματοδότηση προέρχεται από την SBI Crypto Investment, θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών SBI Holdings (πρώην θυγατρικής εταιρείας), η οποία χρηματοδοτήθηκε από την BRD του SoftBank ). Η χρηματοδότηση της BRD

"Η επένδυση του Ομίλου SBI στο BRD μας επιτρέπει να εδραιώνουμε σταθερά στην ασιατική αγορά, "Δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του BRD Adam Traidman σε μια δήλωση. "Δείχνει απίστευτη υποστήριξη για το ίδρυμα που χτίσαμε στη Βόρεια Αμερική και ενισχύει την αποδεδειγμένη ικανότητά μας να μεγεθύνουμε την επιτυχία που έχουμε επιτύχει τα τελευταία 4 χρόνια. Η νέα επένδυση θα διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη παγκόσμια ανάπτυξη και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με την SBI ως στρατηγικού επενδυτή και επιχειρηματικού εταίρου για να συμβεί αυτό ».

Είναι εκπληκτικό να δούμε μια κρυπτοκίνηση να συγκεντρώνει χρήματα τώρα, δεδομένης της την ευρύτερη κρυπτογράφηση. Σε τελική ανάλυση, η BRD τιμολογεί τον ίδιο τον απλούστερο τρόπο να αρχίσει να αγοράζει και να αποθηκεύει κρυπτοσυχνότητες – αλλά αυτό σημαίνει τίποτα αν οι καταναλωτές φοβούνται να μην επενδύσουν; 19659002] Όταν ζήτησα από τον Spencer Chen, τον αντιπρόεδρο της παγκόσμιας αγοράς μάρκετινγκ (και έναν περιστασιακό φίλο μου), για τις πρόσφατες προκλήσεις του κλάδου, υποστήριξε: «Η ανάγκη για ένα και μόνο παγκόσμιο νόμισμα εξακολουθεί να υπάρχει». Αυτό χάθηκε το 2018, καθώς τα γρήγορα χρήματα, οι έμποροι και οι κερδοσκόποι ήρθαν να μπαίνουν στον χώρο κρυπτογράφησης ", μου είπε ο Chen μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. "Συρρίχτηκε πραγματικά η βασική αποστολή ενός εγγενώς ψηφιακού νομίσματος. Χρήματα που λειτουργούσαν ακριβώς όπως το ανοικτό διαδίκτυο. Ως μια εταιρεία που είναι χτισμένη στο τελευταίο και αφοσιωμένη στην κύρια αποστολή του κρυπτογραφικού νομίσματος, δεν υπήρξε τίποτα πιο απογοητευτικό από το να παρακολουθήσουμε τα πολλά βήματα προς τα πίσω που η βιομηχανία γενικά έλαβε το 2018. "

Στην πραγματικότητα, η BRD λέει ότι διπλασιάστηκε η συνολική βάση εγκατάστασής της το 2018, ολοκληρώνοντας το έτος με 1,8 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Αναφέρει επίσης ότι αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται για την αποθήκευση του ισοδύναμου των 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων ως επί το πλείστον σε Bitcoin και Ethereum – με 24% αύξηση των μηνιαίων ενεργών χρηστών μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, αφού άρχισε να δέχεται σταθερά κέρματα )

Η BRD έχει συγκεντρώσει συνολικά 55 εκατομμύρια δολάρια. Ανακοινώνει επίσης μια συνεργασία με το Coinify επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν κρυπτογραφικές αγορές χρησιμοποιώντας τραπεζικούς λογαριασμούς στην ευρωπαϊκή αγορά.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.