Ο Okta ορίζει τον πρώην Charles Schwab exec στο διοικητικό συμβούλιο

Ο Okta ορίζει τον πρώην Charles Schwab exec στο διοικητικό συμβούλιο


Η εταιρεία Okta, η οποία είναι εισηγμένη στο Nasdaq, έχει στρατολογήσει στο διοικητικό της συμβούλιο τον πρώην υπεύθυνο μάρκετινγκ της εταιρίας Charles Schwab Becky Saeger. Το τελευταίο ραντεβού έρχεται ένα μήνα μετά την εταιρία Shellye Archambeau, πρώην διευθύνων σύμβουλος της MetricStream, στο διοικητικό της συμβούλιο

Η Saeger γίνεται το τρίτο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Okta. Ο Michelle Wilson, πρώην αντιπρόεδρος και γενικός σύμβουλος στο Amazon, εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας το 2015. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η λίγο περισσότερο από το 17% των θέσεων των εταιρικών διοικητικών συμβουλίων, από 16,0% το 2017.

"Υπάρχει ένας πίνακας για λίγους λόγους", δήλωσε ο συνιδρυτής και CEO της Okta Todd McKinnon στην TechCrunch. "Το ένα είναι να επιβλέπει τη διαχείριση και τη στρατηγική μιας εταιρείας. Μια εταιρεία όπως η Okta είναι σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία και υπάρχει πάρα πολύ μια τάση για groupthink. Χρειάζεσαι κάποιον γύρω σου να αμφισβητήσει τη βάση του τι είσαι σκέφτεται περίπου. "

Ο McKinnon μίλησε ανοιχτά για τη δέσμευσή του στην πολυμορφία. Σε μια επιστολή προς τους εργαζόμενους στις αρχές του 2017, καταγγέλλει, για παράδειγμα, την προσωρινή απαγόρευση του Προέδρου Donald Trump στις εισαγωγές προσφύγων στις ΗΠΑ. "Η ποικιλομορφία της σκέψης και της εμπειρίας είναι θεμελιώδεις αξίες στην Okta, που περιλαμβάνει θρησκευτικές πεποιθήσεις, , τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τις πολιτικές απόψεις », έγραψε. «Ανεξάρτητα από το ποιος ψηφίσατε, η αντίθεση μας σε αυτή την πολιτική δεν αφορά μόνο την επιχείρησή μας – είναι επίσης η πίστη μας στις αμερικανικές ελευθερίες και προστασίες που έχουν κάνει τη χώρα μας τόσο πρωτοποριακή και αποδεχόμενη τους περισσότερους που έχουν ανάγκη.» [19659003] Η C-suite της Οκτά, αν και η πλειοψηφία των ανδρών, περιλαμβάνει την επικεφαλής πελατειακή Krista Anderson-Copperman, εκτελεστικό αντιπρόεδρο και επικεφαλής της υπηρεσίας Angela Grady και την επικεφαλής αξιωματούχο Kristina Johnson

Saeger, την οποία η McKinnon επέλεξε για τις εμπορικές και χρηματοοικονομικές της υπηρεσίες "Είμαι ενθουσιασμένος για την ιδέα ότι καθώς η εταιρεία μεγαλώνει και εξελίσσεται, η μάρκα μπορεί να γίνει πιο ορατή και πιο νόημα", δήλωσε ο Saeger σε συνέντευξή του στο περιοδικό E * TRADE, ένας διαδικτυακός μεσίτης . Με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, ο Okta έκανε το ντεμπούτο του στο χρηματιστήριο τον Απρίλιο του 2017, κλείνοντας το 38 τοις εκατό την πρώτη ημέρα συναλλαγών του.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.