Η υπηρεσία συνδρομής Wine-by-the-glass Vinebox αυξάνει τα 5,9 εκατομμύρια δολάρια

Η υπηρεσία συνδρομής Wine-by-the-glass Vinebox αυξάνει τα 5,9 εκατομμύρια δολάρια


Το Vinebox δεν προσπαθεί πραγματικά να σας κάνει να σπαταλάτε, αυτά τα μπουκάλια είναι χαριτωμένα και μικροσκοπικά. Η μικρή εκκίνηση ελπίζει ότι θα μπορέσουν να βρουν τους καταναλωτές στην ιδέα να αγοράσουν ποιοτικά ποιοτικά κρασιά και έχουν πείσει τους επενδυτές ότι υπάρχει κάτι πίσω από αυτή την ιδέα.

Η ομάδα μόλις έκλεισε ένα γύρο 5,9 εκατομμυρίων δολαρίων

Οι συνιδρυτές Rachel Vodofsky και Matt Dukes ήταν και οι δύο εταιρικοί δικηγόροι πριν από αρκετά χρόνια με μια γεύση για καλό κρασί, αλλά όταν οι Dukes αποφάσισαν να μετακομίσουν στη Γαλλία και να σκάψουν βαθύτερα στο αυξανόμενο ενδιαφέρον τους για τα οινοποιεία, οι ιδρυτές ξεκίνησαν να δουν πώς θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση καταναλωτών με την ανακάλυψη του κρασιού στην καρδιά τους.

Η εταιρεία Y Combinator ξεκίνησε την αποστολή της με μια τριμηνιαία και ετήσια υπηρεσία συνδρομής που έθεσε τους ανθρώπους σε νέους τύπους μεμονωμένων υπηρεσιών το κρασί σε μια κυλιόμενη βάση (καθώς και ένα θαυμάσιο ηχητικό ημερολόγιο επερχόμενου κρασιού) με τον τελικό στόχο να εκθέσει τους λάτρεις του κρασιού σε οινοποιεία μικρού μεγέθους που διαφορετικά δεν θα συναντούσαν. Τα φιαλίδια των 100ml μοιάζουν περισσότερο με κάτι που θα βρείτε σε ένα εργαστήριο παρά ένα κατάστημα αλκοολούχων ποτών.

Μια τριμηνιαία συνδρομή είναι $ 78 ανά τρίμηνο και περιλαμβάνει 9 δείγματα κρασιού με $ 15 αγορές από πλήρους μεγέθους μπουκάλια

[19659003] Μια μεγάλη κίνηση της συνδρομής βοηθά τα μέλη να ανακαλύψουν νέα αγαπημένα. Τα μέλη της συνδρομής μπορούν να πάρουν εκπτώσεις σε πλήρεις φιάλες εάν σκοντάψουν κάτι που προκαλεί το ενδιαφέρον τους. Το Vinebox αναφέρει ότι έχουν αποστείλει ένα εκατομμύριο ποτήρια κρασιού μέχρι στιγμής.

Η εταιρεία εργάζεται επί του παρόντος σε πολλαπλές συσκευασίες των μπουκαλιών μιας χρήσης, καθώς αποσκοπεί στη μετατόπιση των καταναλωτικών συνηθειών. Με το εμπορικό σήμα Usine, η Vinebox πωλεί αυτό που είναι ουσιαστικά μισά μπουκάλια σε 6, 12 και 24-packs. Αυτή τη στιγμή η τιμολόγηση είναι επίσης εξαιρετική (ένα πακέτο 12 είναι $ 96), αλλά οι Dukes λένε ότι προσπαθούν να αναμορφώσουν τη στάση απέναντι στο κρασί μιας μόνο σερβίρου

"Το μεγαλύτερο καλούπι που θέλαμε να σπάσουμε όταν εισερχόμασταν σε αυτό ήταν τα μικρά μπουκάλια κρασιού που παίρνετε στο αεροπλάνο "λέει ο Dukes. "Έρχεται στα μικρά πλαστικά μπουκάλια και μόλις συνδέσεις αμέσως με μικρότερη ποιότητα, φθηνότερο κρασί".

Η Vinebox πωλεί ένα κόκκινο μείγμα από το Sonoma County και ένα ροζέ από τη Σάντα Μπάρμπαρα κάτω από το όνομα της Usual, (19659003) Με αυτό το νέο φάσμα χρηματοδότησης, η ομάδα επιδιώκει να αναπτύξει την ομάδα της και να επεκτείνει περαιτέρω τη διαδικτυακή διανομής τους καθώς ελπίζουν να βγάλουν τα μπουκάλια τους σε περισσότερα άτομα

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.