Δείτε πώς η κάψουλα του Crew Dragon του SpaceX θα κοιτάξει από τη θάλασσα

Δείτε πώς η κάψουλα του Crew Dragon του SpaceX θα κοιτάξει από τη θάλασσα


Εάν επιστρέφετε από το διάστημα σε υψηλές ταχύτητες, είναι γενικά ασφαλέστερο να κατεβαίνετε πάνω από το νερό από το έδαφος για διάφορους λόγους. Σίγουρα Η κάψουλα του Dragon Crew του SpaceX θα το κάνει και αυτό θα το δούμε όταν θα επιστρέψει στη γη στο πλοίο GO Searcher. Αναμείνετε λίγο περισσότερο το καλωσόρισμα του ήρωα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που είδαμε τον ερευνητή του GO. έλαβε λίγο δημοσιότητα στα τέλη του περασμένου έτους, όταν υπέστη ορισμένες δοκιμές προσγείωσης ελικοπτέρων στη θάλασσα .

Βλέπετε, το GO Searcher δεν είναι απλώς ένα γιγάντιο γάντι σαν τα σκάφη που προορίζονται να πιάσουν τα πτώματα . όχι μόνο πρέπει να συλλέξουν μια μεγάλη, βαριά κάψουλα από την επιφάνεια του νερού, αλλά να φιλοξενήσουν (και ενδεχομένως να χορηγήσουν ιατρική βοήθεια) σε οποιονδήποτε στο σκάφος.

Στο λιμάνι του Canaveral στη Φλόριντα (κοντά στο φημισμένο ακρωτήριο, φυσικά) εντοπίστηκε το πλοίο που επιστρέφει από, πιθανώς, κάποια ψεύτικα πράγματα έξω από το λιμάνι.

Αυτό φαίνεται να είναι κάψουλα Crew Dragon ένα μοντέλο πλήρους κλίμακας ή πρωτότυπο) στο πίσω μέρος, οπότε πιθανότατα ασκούσαν το ρίξιμο του έξω από το νερό και το έβαζαν μαλακά στη μπότα εκεί

Επιστρέφοντας στο λιμάνι μετά από την άσκηση πιθανότατα θα έμοιαζε πολύ Παρόλα αυτά, ανάλογα με την απόσταση και την αποστολή, είναι επίσης πολύ πιθανό οι ασφαλείς αστροναύτες, οι κοσμοναύτες και άλλοι διαστημικοί να επισπεύσουν την επιστροφή τους με ελικόπτερο. Το μαξιλάρι προσγείωσης στην οροφή θα είναι ζωτικής σημασίας αν κάποιος τραυματιστεί, φυσικά (αν και υπάρχουν ιατρικές εγκαταστάσεις επί του σκάφους), αλλά ανάλογα με το πού λαμβάνει χώρα η διείσδυση – για να μην αναφέρουμε τον καιρό – θα ήταν προτιμότερο να φτάσουμε στον αέρα από ό, τι βόλτα με ένα αργό σκάφος στην ακτή

Όποια και αν είναι η περίπτωση, σίγουρα θα περίμενε κανείς να δει σύντομα πλοία σαν αυτό που έρχονται με μεγάλη κανονικότητα. Ζήτησα από το SpaceX περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συγκεκριμένη λειτουργία και το αν σχετίζεται με τις επερχόμενες δοκιμαστικές πτήσεις της εταιρείας Crew Dragon

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.