Ξεκινώντας Εβδομαδιαία: Το Trump θα καταστρέψει τις πρωταρχικές IPOs των ονείρων μας;

Ξεκινώντας Εβδομαδιαία: Το Trump θα καταστρέψει τις πρωταρχικές IPOs των ονείρων μας;


Η διακοπή της κυβέρνησης εισήλθε στην 21η ημέρα της Παρασκευής, αυξάνοντας τις ανησυχίες για πιθανές μακροχρόνιες επιπτώσεις στη χρηματιστηριακή αγορά των Η.Π.Α. . Οι επενδυτές ιδιωτικών αγορών στη χώρα επικρότησαν όταν Uber τελικά κατέθεσε έγγραφα με την SEC για να δημοσιευθεί. Άλλοι ήταν giddy να ακούσει Lyft, Pinterest, Postmates και Slack (μέσω απευθείας κατάλογο, σύμφωνα με τις τελευταίες εκθέσεις) ήταν πιθανό να IPO και το 2019.

Δυστυχώς, επιπλέει που φαινόταν επικείμενη δεν μπορεί πραγματικά να επιφανειακή μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2019 – δηλαδή εάν ο Πρόεδρος Donald Trump και άλλοι πολιτικοί ηγέτες δεν είναι σε θέση να καταλήξουν σε συμφωνία για τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό ASAP. Αυτή την εβδομάδα, διερευνήσαμε τη σύνδεση του της κυβέρνησης με τον τερματισμό λειτουργίας των τεχνολογικών IPO καταγγέλλοντας την κατάρρευση ενός καλά χρηματοδοτούμενου έργου AR και εισήγαγαν τους αναγνώστες σε ένα καλάθι αγορών με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης 1. . Η εταιρεία, ένας πρώιμος συμμετέχων στους πολέμους παράδοσης τροφίμων σε δισεκατομμύρια δολάρια, έθεσε αυτό που θα είναι ο τελευταίος κύκλος ιδιωτικού κεφαλαίου. Η εισροή μετρητών 100 εκατομμυρίων δολαρίων ήταν υπό την ηγεσία της BlackRock και αξιολόγησε την Postmates στα 1,85 δισεκατομμύρια δολάρια, από την αξία των 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που συγκέντρωσε με το 19459123 γύρο το 2018.

. Για να είμαστε δίκαιοι, δεν πιστεύω ότι πολλοί από εμάς πίστευαν πραγματικά ότι ο γίγαντας της οργάνωσης θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο με ένα αρχικό ανώτατο όριο αγοράς 120 δισεκατομμυρίων δολαρίων . Και μπορεί να κάνει εικασίες για την αξιολόγηση της Uber για τις ημέρες ( οι τελευταίες εκθέσεις υπολογίζουν μια IPO αξίας $ 90 δισεκατομμυρίων ), αλλά τελικά η Wall Street θα καθορίσει πόσο ψηλά θα πετάξει ο Uber. Προς το παρόν, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καθόμαστε και να περιμένουμε την εταιρεία να παραιτηθεί από το S-1 στις μάζες

3. Συμφωνία της εβδομάδας

N26, ξεκίνησε, αύξησε 300 εκατομμύρια δολάρια σε ένα γύρο με επικεφαλής τον Insight Venture Partners σε αξία 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Romain Dillet της TechCrunch μίλησε με τον συνιδρυτή και διευθύνων σύμβουλο του Valentin Stalf για τους παγκόσμιους επενδυτές, τα χρηματοοικονομικά και το μέλλον του N26 για την N26

4. Στην αγορά

η Bird βρίσκεται στη διαδικασία αύξησης ενός πρόσθετου 300 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια κατ 'αποκοπή εκτίμηση χρημάτων αξίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η εκκίνηση του e-scooter έχει ήδη αυξήσει έναν τόνο κεφαλαίου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και μια νέα χρηματοδότηση θα έρθει σε μια εποχή που πολλοί επενδυτές χάνουν την πίστη τους στους ισχυρισμούς των νεοσύστατων επιχειρήσεων ότι είναι η λύση στο πρόβλημα των μεταφορών τελευταίου μιλίου, καθώς οι εταιρείες του χώρου εμφανίζουν κακή οικονομία μονάδων, ελαττωματικές μπαταρίες και γενικό αδιέξοδο. Επιπλέον, η Aurora, ο κατασκευαστής ενός πλήρους συστήματος αυτο-οδήγησης λογισμικού για κατασκευαστές αυτοκινήτων, συγκεντρώνει τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολάρια σε κεφαλαιακή χρηματοδότηση αξίας άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ένα γύρο που αναμένεται να οδηγήσει νέος επενδυτής Sequoia Capital


Εδώ είναι η εβδομαδιαία υπενθύμιση για να μου στείλετε συμβουλές, προτάσεις και πολλά άλλα στο kate.clark@techcrunch.com ή στο @KateClarkTweets .


5. Η διαπραγμάτευση μιας μονογονίας

Η WeWork, ένας συνεργαζόμενος γίγαντας με δισεκατομμύρια, σχεδίαζε να εξασφαλίσει μια επένδυση ύψους 16 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την υπάρχουσα υποστηρικτή SoftBank . Λοιπόν, δεν είναι ακριβώς αυτό που συνέβη.

6. Μια εκκίνηση καταρρέει

Μετά από 20 χρόνια, τα πρωτοποριακά γυαλιά της πραγματικότητας ODG έχουν μείνει απλά (19459029) Facebook και Το Magic Leap έπεσε.

7. Σημείο δεδομένων

Σπόροι προς σπορά η δραστηριότητα των νεοσύστατων επιχειρήσεων στις ΗΠΑ μειώθηκε για το τέταρτο συνεχές έτος, καθώς τα μεσαία μεγέθη των συναλλαγών αυξήθηκαν σε κάθε στάδιο επιχειρηματικού κεφαλαίου

8. στην εκκίνηση γης …

Αυτή την εβδομάδα η ορκωτή εκκίνηση του edtech, μια αμερικανική ινδική εταιρία που συνεργάζεται με πανεπιστήμια για να προσφέρει ψηφιακά μαθήματα, προσγειώθηκε σε σειρά 40 εκατομμυρίων δολαρίων Σειρά C με επικεφαλής την Sequoia India. Ο Badi, ο οποίος χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για να βοηθήσει χιλιάδες να βρει συγκάτοικους, έφερε σε σειρά $ 30 εκατομμύρια Σειρά B με επικεφαλής την Goodwater Capital. Και ο κ. Jeff, ένα ξεκίνημα της υπηρεσίας πλυντηρίου ρούχων, έβαλε ένα 12 εκατομμύρια δολάρια Σειρά Α .

9. Τέλος, το Meet Caper [ ]

Η εκκίνηση, η οποία δημιουργεί ένα καλάθι αγορών με ενσωματωμένο σαρωτή γραμμωτού κώδικα και σκουπίδια πιστωτικών καρτών, αποκάλυψε συνολικά 3 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου κύκλου σπόρων 2,15 εκατομμυρίων δολαρίων που διοικείται από το Πρώτο Κύριο Κεφάλαιο .

Θέλετε περισσότερα ενημερωτικά δελτία TechCrunch; Εγγραφή εδώ .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.