Η πρόσβαση στην οθόνη κλειδώματος Βοηθός Google προσελκύει σε περισσότερες συσκευές Android

Η πρόσβαση στην οθόνη κλειδώματος Βοηθός Google προσελκύει σε περισσότερες συσκευές Android


Εδώ είναι ένα γρήγορο κέφι που θάφτηκε κάτω από τον σημερινό κατακλυσμό των ειδήσεων του Google Assistant (για να μην αναφέρουμε τον περίεργο εφιάλτη που ξυπνάει που είναι το ταξίδι του CES Small World. Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι ο έξυπνος βοηθός θα είναι προσβάσιμος σε περισσότερες οθόνες κλειδώματος τηλεφώνου Android.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην εκδήλωση υλικού του Google τον Οκτώβριο, αν και εκείνη την εποχή περιοριζόταν στο νέο ακουστικό Pixel 3 της εταιρείας. Για λόγους ασφαλείας, είναι διαθέσιμο μέσω της επιλογής συμμετοχής, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε το πλαίσιο στις ρυθμίσεις.

Προσθέτοντας αυτό το είδος πρόσβασης στην οθόνη κλειδώματος μπορεί να ανοίξει το ακουστικό (και κατ 'επέκταση εσάς) σε κακόβουλα μέρη. Παρόλο που μόλις δημιουργηθεί, θα ανταποκριθεί μόνο στη δική σας φωνή (εκτός αν, φυσικά, κάποιος με πρόσβαση στο ακουστικό σας μπορεί να κάνει μια πραγματικά καλή εντύπωση από εσάς).

Αφού ενεργοποιηθεί, μπορείτε να λάβετε συστάσεις εστιατορίου, να απενεργοποιήσετε συναγερμοί και να προγραμματίσετε υπενθυμίσεις, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε το ακουστικό. Δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη για το πότε θα φτάσει σε συγκεκριμένα μοντέλα.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.