Ακόμη και το KitchenAid διαθέτει έξυπνη οθόνη Google

Ακόμη και το KitchenAid διαθέτει έξυπνη οθόνη Google


Θέλω να πω, αυτό είναι λογικό, υποθέτω. Η κουζίνα έχει εδώ και πολύ καιρό μια υπόθεση χρήση κατασκευαστές έχουν επισήμανε για αυτά τα είδη έξυπνων οθονών. Γιατί, λοιπόν, η KitchenAid / Whirlpool δεν θα ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο;

Η απλή επωνυμία KitchenAid Smart Display μοιάζει με την τυπική έξυπνη οθόνη σας – λαμβάνοντας μερικές συμβουλές σχεδίασης από το προϊόν της Lenovo, από την εμφάνιση της (αν και με μερικές τεράστιες στεφάνες).

Ο μεγάλος διαφοροποιητής εδώ, ωστόσο, είναι η Yummly, η μηχανή αναζήτησης συνταγών που απέκτησε δύο χρόνια πίσω. Αυτή η προσφορά, σε συνδυασμό με το Google Assistant, τοποθετεί τις συνταγές και τις τεχνικές μαγειρέματος με καθοδήγηση στο κέντρο της οθόνης 10 ιντσών, ανθεκτική στο νερό. Πέρα από αυτό, είναι αρκετά πρότυπο έξυπνο τιμολόγιο οθόνης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το YouTube, να δημιουργήσετε λίστες αγορών και να ελέγξετε έξυπνες οικιακές συσκευές από το προϊόν

Ειλικρινά, πιθανότατα δεν υπάρχει πολύς λόγος να αγοράσετε μια συσκευή με το εμπορικό σήμα KitchenAid, για παράδειγμα, έναν τυπικό κεντρικό υπολογιστή Google – ακόμη και αν σκοπεύετε να την κρατήσετε στην κουζίνα. Αλλά κόλαση, αν το KitchenAid τις τοποθετήσει σωστά (Target, Lowe και άλλα καταστήματα σπιτιού / κουζίνας), μπορεί μάλλον να μετακινήσει ένα σωρό από αυτά.

Η Whirlpool κάνει επίσης ντεμπούτο με μια νέα Pro έκδοση του Yummly στην επίδειξη, η οποία φέρνει τις οδηγίες από pro σεφ όπως Carla Hall, Richard Blais, Jet Tila και Daniel Holzman στην πλατφόρμα.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.