Το Land Star Wars της Disney θα μπορούσε να ανοίξει τον Ιούνιο, λέει ο διευθύνων σύμβουλος Bob Iger


Γνωρίζουμε ότι η γη των Star Wars της Disney (ή "Edge του Galaxy's Edge", αν βρισκόμαστε επίσημα) ανοίγει κάπου το καλοκαίρι του 2019.

Οι φήμες είπαν τον Ιούνιο. Τώρα, όπως φαίνεται, ο διευθύνων σύμβουλος της Disney Bob Iger

ο Iger έπεσε τυχαία τον στόχο του Ιουνίου σε μια συνέντευξη με τον Barron Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη συνέντευξη εδώ αλλά το βασικό κομμάτι έρχεται σε μια ερώτηση σχετικά με τις στρατηγικές επιπτώσεις της άκρης του Galaxy.

Όταν ανοίγει ο Star Wars στο Anaheim τον Ιούνιο και στη Φλώριδα αργότερα το χρόνο προσθήκη χωρητικότητας. Προσθέτετε 14 στρέμματα γης [each]περισσότερες βόλτες και περισσότερα πράγματα για τους ανθρώπους να κάνουν.

Έτσι, ενώ δεν είναι τόσο επίσημο όσο δελτίο τύπου, πρόκειται για το επόμενο καλύτερο πράγμα. Anaheim τον Ιούνιο της Φλώριδας ακόμα "αργότερα το χρόνο"

Ένας στόχος του Ιουνίου κάνει έναν τόνο νοήματος, φυσικά. Η Disney θέλει να κάνει το μεγαλύτερο δυνατό πιτσίλισμα ακριβώς έξω από την πύλη, που σημαίνει άνοιγμα των θυρών όταν ο μεγαλύτερος αριθμός των ανθρώπων μπορούν να επισκεφθούν. Ενώ η Disney δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει τους ανθρώπους στη γη Star Wars, θα μπορούσαν επίσης να καθαρίσουν το διάδρομο. Ο Ιούνιος σημαίνει καλοκαιρινές διακοπές και καλοκαιρινές διακοπές σημαίνει πωλήσεις εισιτηρίων. Συνδυάστε αυτό με ένα ασυνήθιστο uptick σε ημερομηνίες διακοπής εποχής για τον Ιούνιο του 2019, και πραγματικά φαίνεται ότι όλα τα αστέρια είναι ευθυγραμμισμένα για τον Ιούνιο

Έρχονται σε περίπου 14 στρέμματα, το Galaxy's Edge είναι ένα από τα Οι μεγαλύτερες προσπάθειες της Disney εδώ και χρόνια. Έχει ένα χιλιετία Falcon! Έχει μια καντίνα με γαλάζιο γάλα (και το ποτό!). Έχει ένα ξενοδοχείο όπου οι επισκέπτες παίρνουν τις δικές τους ιστορίες ! Όπως συμβαίνει με οτιδήποτε Star Wars, οι προσδοκίες θα είναι γελοία υψηλές – αλλά μετά από να δούμε τι έχουν κάνει με το Land Land ή την Pandora (η γη με θέμα Avatar στην Φλόριντα), είμαι πεπεισμένος ότι θα το βγάλουν μακριά

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.