Η Γερουσία επιβεβαιώνει τους νέους Επιτρόπους της FCC Carr και Starks

Η Γερουσία επιβεβαιώνει τους νέους Επιτρόπους της FCC Carr και Starks


Η Γερουσία επιβεβαίωσε επισήμως ότι οι επίτροποι [Brendan Carr και Geoffrey Starks] FCC έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως από τη Γερουσία για τους πενταετείς όρους τους. Αυτό συμπληρώνει την επιτροπή των πέντε εδρών, η οποία πρέπει να εξισορροπηθεί μεταξύ των δύο μερών – οι σημερινές προσθήκες την φέρνουν σε τρεις Δημοκρατικούς και δύο Δημοκρατικούς.

Ο Carr, ορίστηκε και επιβεβαιώθηκε προηγουμένως τον Αύγουστο του 2017 ( αν και τώρα μόνο για την πλήρη θητεία του), ήταν σύμβουλος του προέδρου της FCC Ajit Pai κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Επιτρόπου και πριν από αυτό εργάστηκε σε δικηγορικό γραφείο που συνεργάζεται με τις τηλεπικοινωνίες.

Ο Στάρκς διορίστηκε τον περασμένο Ιούνιο και εργάστηκε στο Γραφείο Εκτέλεσης της FCC (σκέφτεται πρόστιμα και νομικές απειλές) και το Υπουργείο Δικαιοσύνης

A tweet από το λογαριασμό του Senate Cloakroom, το οποίο εκμεταλλεύεται το δημοκρατικό προσωπικό στο πάτωμα εκεί, δείχνει μια σημείωση που φαίνεται να έχει συγχέει εσφαλμένα τα δύο: σύμφωνα με τη σημείωση, η θητεία του Carr αρχίζει το 2018 και το Starks το 2017, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος δεν είχε οριστεί ούτε εκείνη τη στιγμή, και το 2017 είναι σίγουρα όταν ο Carr άρχισε πραγματικά τα καθήκοντά του. Ζήτησα από την FCC αυτή την απόκλιση και θα ενημερώσω τη θέση αν ακούσω πίσω.

Ο Πρόεδρος Pai εξέδωσε μια δήλωση καλωσορίζοντας τους δύο Επιτρόπους στις θέσεις τους:

Συγχαίρω τον Geoffrey για την επιβεβαίωση της Γερουσίας του. Προσφέρει πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας προσλήψεως του Βοηθού Προέδρου της Υπηρεσίας Εκτέλεσης. Κατά την ακρόασή του επιβεβαίωσης, ήμουν ενθουσιασμένος που τον άκουσα να τονίσει την ανάγκη να επεκταθεί η αγροτική ευρυζωνικότητα και η δύναμη της τηλεϊατρικής. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του και να έχω έναν συνάδελφο του Κάνσας στην Επιτροπή.

Επίσης, συγχαίρω τον Brendan για την επιβεβαίωσή του για πλήρη θητεία. Ο Brendan έχει κάνει τεράστια δουλειά σε διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της ηγεσίας του για τον εκσυγχρονισμό της ασύρματης υποδομής. Ο κ. Επίτροπος Carr, O'Rielly και Rosenworcel όλα τα tweeted επίσης χαιρετίζει:

Μια πλήρης Επιτροπή σημαίνει ότι γίνεται περισσότερη δουλειά, δεδομένου ότι αυτοί οι άνθρωποι και το προσωπικό τους πρέπει να καταλήξουν σε και να επιβάλουν όλους τους κανόνες για τα βιβλία. Μπορεί να είναι πολιτικά σκόπιμο να υπάρχει ρεπουμπλικανική πλειοψηφία στην Επιτροπή κατά τη λήψη αμφιλεγόμενων μέτρων, όπως είναι οι κυλιόμενοι κανόνες ουδετερότητας του δικτύου, αλλά τελικά η εργασία που πρέπει να γίνει χρειάζεται πέντε

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.