Οι γεννήσεις μειώνονται θεαματικά, το προσδόκιμο ζωής αυξάνεται, η γήρανση του πληθυσμού επέρχεται ταχύτατα και η αρνητική μετανάστευση λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις. Ως εκ τούτου, το έθνος βαίνει προς εξαφάνιση. Αυτές οι δραματικές διαπιστώσεις προκύπτουν από μελέτη του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών, που εκτιμά ότι σε περίπου 50 χρόνια ο ελληνικός πληθυσμός θα είναι ο μισός. Το πόρισμα είναι εις γνώσιν της Βουλής, αλλά δεν αποτελεί θέμα στον δημόσιο διάλογο. Προφανώς, επιλέγεται η άσκηση πελατειακής πολιτικής αντί της μέριμνας για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.