Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 911 πηγαίνουν κάτω από τις ΗΠΑ μετά την διακοπή του CenturyLink

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 911 πηγαίνουν κάτω από τις ΗΠΑ μετά την διακοπή του CenturyLink


Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 911 σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ έπεσαν μετά από μια τεράστια διακοπή σε κέντρο δεδομένων CenturyLink.

Η διακοπή άρχισε μετά την 12 μ.μ., την Πέμπτη σύμφωνα με τη σελίδα κατάστασης του CenturyLink διακοπή σε 911 τηλεφωνικά κέντρα μέχρι την Παρασκευή. Ορισμένα κράτη είδαν τις υπηρεσίες τους να αποκαθίστανται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας Η CenturyLink δεν συνείδησε αυτό που προκάλεσε την πτώση πέρα ​​από ένα θέμα με ένα "στοιχείο δικτύου", αλλά είπε γύρω στο 11am ET την Παρασκευή ότι η εταιρεία είπε ότι ήταν " βλέποντας καλή πρόοδο, αλλά οι εργασίες μας για την αποκατάσταση των υπηρεσιών δεν είναι πλήρεις".

Μετά από 20 μ.μ. την Παρασκευή, πάνω από μία ημέρα αργότερα, η CenturyLink επιβεβαίωσε ότι "όλες οι υπηρεσίες των καταναλωτών που επηρεάστηκαν από αυτήν την εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένης της φωνής και της 911, έχουν αποκατασταθεί."

Η CenturyLink, στις Η.Π.Α., παρέχει υπηρεσίες ραδιοτηλεφωνίας μέσω διαδικτύου και τηλεφώνου σε κυριότερους φορείς κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων των AT & T και Verizon. Το πρόβλημα του κέντρου δεδομένων ή των ινών μπορεί να έχει αντίκτυπο σε άλλες εταιρείες, διακόπτοντας την υπηρεσία και προκαλώντας διακοπές στο δίκτυο

Στην περίπτωση αυτή, η διακοπή επηρέασε μόνο τις κυψελοειδείς κλήσεις προς 911 και όχι τις κλήσεις σταθερού δικτύου

Αρκετές τα κράτη έστειλαν προειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων που προειδοποιούσαν για την αποκατάσταση

Ουάσιγκτον και Σαλτ Λέικ Σίτι, Γιούτα. Αρκετές άλλες πολιτείες, όπως το Αϊντάχο, το Όρεγκον, η Αριζόνα και το Μιζούρι, επηρεάστηκαν επίσης, σύμφωνα με τοπικές ειδήσεις.

Πολλά άλλα αστυνομικά τμήματα ανέφεραν εναλλακτικούς αριθμούς για 911 σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Αστυνομία στη Βοστόνη, Μασαχουσέτη tweeted ότι η υπηρεσία τους ανακαινίστηκε σήμερα

Ajit Pai, πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών, η οποία ρυθμίζει και παρακολουθεί 911, δήλωσε ότι η Επιτροπή διερευνά την αποτυχία

. "Όταν ένα έκτακτο χτύπημα είναι κρίσιμο ότι οι Αμερικανοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το 911 για να προσεγγίσουν εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν", δήλωσε η Pai σε δήλωση. "Η διακοπή της υπηρεσίας CenturyLink είναι επομένως εντελώς απαράδεκτη και το εύρος και η διάρκειά της είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά."

"Έχω σκηνοθετήσει το Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας και Εσωτερικής Ασφάλειας να ξεκινήσει αμέσως έρευνα σχετικά με την αιτία και την επίδραση αυτής της διακοπής. Η έρευνα αυτή θα περιλαμβάνει μια εξέταση του αποτελέσματος που η διακοπή του CenturyLink φαίνεται να είχε στις υπηρεσίες 911 των άλλων παρόχων », ανέφερε.

Ενημερώθηκε στις 9μ.μ. την Παρασκευή: με ενημέρωση από το CenturyLink, επιβεβαιώνοντας

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.