Οι τιμές Porsche Taycans αξίας ενός έτους έχουν ήδη δεσμευτεί, κυρίως από τους ιδιοκτήτες της Tesla

Οι τιμές Porsche Taycans αξίας ενός έτους έχουν ήδη δεσμευτεί, κυρίως από τους ιδιοκτήτες της Tesla


Το πρώτο ολοκαίνουριο σπορ αυτοκίνητο της Porsche θα μπορούσε να είναι το πιο καυτό αυτοκίνητο του 2019. Ακόμη και οι ιδιοκτήτες της Tesla είναι αγκιστροβωμένοι

Σε πρόσφατη συνέντευξη του CNET η Porsche North Ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της Αμερικής, Klaus Zellmer, δήλωσε ότι αν όλοι όσοι έχουν τοποθετήσει προκαταβολή για να προ-παραγγείλουν το αυτοκίνητο, το Taycan θα πουληθεί κατά το πρώτο έτος παραγωγής του.

Ποιοι είναι αυτοί οι πελάτες πρώτης κράτησης; Σύμφωνα με την Zellmer, περισσότεροι από τους μισούς δεν ανήκουν ή δεν ανήκουν στην Porsche. Πιο συγκεκριμένα, ο Zellmer είπε ότι αυτοί οι πιθανοί πελάτες προέρχονται από το Το απόσπασμα από την CNET:

Συνήθως, αν κοιτάξουμε την πηγή της επιχείρησής μας, οι άνθρωποι που προέρχονται από άλλες μάρκες, είναι Audi, BMW, ή Mercedes. Το όχι. 1 μάρκα τώρα είναι Tesla. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον, για να δείτε ότι οι άνθρωποι που ήταν περίεργοι για το Tesla για πολύ καλούς λόγους προφανώς δεν σταματούν να είναι περίεργοι.

Ωστόσο, ο Zellmer δεν μοιράστηκε κανένα αριθμό ή περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν είναι σαφές πόσες καταθέσεις έχουν γίνει ή ο αριθμός των οχημάτων της Taycan Porsche θα παράγει τελικά το χρόνο. Η Porsche σχεδίαζε να παράγει περίπου 20.000 τακάνες ετησίως. Ο διευθύνων σύμβουλος της Porsche, Oliver Blume, δήλωσε στο WirtschaftsWoche τον Νοέμβριο ότι η απαίτηση για το Taycan ώθησε την αυτοκινητοβιομηχανία να αυξήσει την παραγωγική της ικανότητα χωρίς να υποδεικνύει πόσο.

Το Taycan πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2019.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.