Αυτό το βραχιολάκι ανιχνεύει υπερβολική δόση οπιούχων


Ένα έργο σπουδαστών στο Carnegie Mellon θα μπορούσε να σώσει ζωές. Ονομάζεται το HopeBand το βραχιολάκι αισθάνεται χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και στέλνει ένα μήνυμα κειμένου και ακούγεται ένα συναγερμό αν ο κίνδυνος είναι επικείμενος

"Φανταστείτε έναν φίλο που παρακολουθεί πάντα για σημάδια υπερδοσολογίας. κάποιος που καταλαβαίνει το μοτίβο χρήσης σας και ξέρει πότε να επικοινωνήσει [someone] για βοήθεια και βεβαιωθείτε ότι έχετε βοήθεια ", δήλωσε ο φοιτητής Rashmi Kalkunte στο IEEE. "

Η ομάδα κέρδισε την τρίτη θέση στο Opioid Challenge του Ιδρύματος Robert Wood Johnson στο συνέδριο της Health 2.0 το Σεπτέμβριο και σχεδιάζουν να στείλουν τη μπάντα σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής βελόνων στο Πίτσμπουργκ. Ελπίζουν να το πουλήσουν για λιγότερο από $ 20.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από 72.000 θάνατοι από υπερβολική δόση στην Αμερική φέτος μια συσκευή όπως αυτή θα μπορούσε να κρατήσει σίγουρα τους ανθρώπους λίγο ασφαλέστερο

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.