Η Elon Musk θέτει φιλόδοξο σχέδιο για το δίκτυο Tesla Supercharger στην Ευρώπη

Η Elon Musk θέτει φιλόδοξο σχέδιο για το δίκτυο Tesla Supercharger στην Ευρώπη


Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Το Elon Musk κάνει και πάλι κάποιες αυταρχικές υποσχέσεις για το δίκτυο των ηλεκτρικών γρήγορων φορτιστών της εταιρείας, γνωστούς ως υπερσυμπιεστές. Αυτή τη φορά σκοπεύει να καλύψει 100% την κάλυψη του Tesla Supercharger στην Ευρώπη μέχρι το επόμενο έτος.

Σε απάντηση σε ερώτηση σχετικά με το Twitter, ο Musk δήλωσε ότι η κάλυψη του Supercharger της Tesla θα επεκταθεί στο 100% της Ευρώπης το 2019. Από την Ιρλανδία στο Κίεβο Η Νορβηγία στην Τουρκία, "έγραψε ο Musk

Μια ματιά στον χάρτη υπερσυμπιεστή του Tesla δείχνει υψηλή συγκέντρωση των γρήγορων φορτιστών στη Δυτική Ευρώπη. Χώρες όπως η Αλβανία, η Εσθονία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Ρουμανία, η Σερβία και η Μολδαβία δεν διαθέτουν υπερσυμπιεστές

Η Musk σχεδιάζει επίσης να επικεντρωθεί σε πόλεις, για να προσθέσουμε μονάδες χρέωσης στο σπίτι σε πολυκατοικίες

] Στη συνέχεια, ο Musk πήγε πιο μακριά, αυτή τη φορά σε απάντηση σε ένα Twitter follower που παρατήρησε ότι οι Superchargers σχεδίαζαν το San Antonio και το Austin το 2018 δεν είχαν ακόμη ολοκληρωθεί. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δήλωσε ότι "όλες οι μεγάλες αυτοκινητόδρομοι στο Τέξας θα έχουν υπερσυμπιεστές, σε όλη τη διαδρομή προς το Brownsville και σε ολόκληρο το Μεξικό"

Έχει ακόμη και σχέδια, αν και λιγότερο συγκεκριμένα, Οι υπερτροφοδότες στην Αφρική το 2020. Δεν υπάρχουν υπερτροφοδότες στην αφρικανική ήπειρο

Το δίκτυο Supercharger της Tesla ξεκίνησε το 2012 σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τους ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών οχημάτων να ταξιδεύουν σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Ένας υπερτροφοδότης προσθέτει μέχρι και τα 170 μίλια σε περίπου 30 λεπτά (αν και η TechCrunch έχει βιώσει κάπως μεγαλύτερους χρόνους φόρτισης ανάλογα με την τοποθεσία).

Η Musk έχει κάνει τολμηρές υποσχέσεις για το δίκτυο της Supercharger της εταιρίας πριν. Και ενώ η εταιρεία έχει σημειώσει ουσιαστική πρόοδο και επενδύσεις στο δίκτυο του Supercharger, δεν βρίσκεται ακόμα κοντά στον προηγουμένως υποσχόμενο στόχο της. Τον Απρίλιο του 2017, ο Tesla δήλωσε ότι θα διπλασιάσει το παγκόσμιο δίκτυο των υπερσυμπιεστών από περισσότερα από 5.400 σε περισσότερα από 10.000 μέχρι το τέλος του έτους.

Νωρίτερα φέτος, η Musk σχεδίασε να κατασκευάσει 18.000 υπερτροφοδότες παγκοσμίως μέχρι τα τέλη του 2018. Από τις 27 Δεκεμβρίου, η Tesla έχει 11.583 υπερσυμπιεστές (σε 1.386 σταθμούς Supercharger) παγκοσμίως.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.