Σε δημοπρασία απίστευτη συλλογή 140 αυτοκινήτων! - AutoGreekNews


Οι δημοπρασίες για τον οίκο Sotheby’s είναι κάτι το συνηθισμένο. Όμως αυτό που δεν είναι συνηθισμένο είναι να βλέπεις μια τόσο καλοδιατηρημένη συλλογή από 140 αυτοκίνητα που ανήκαν σε έναν και μόνο ιδιώτη και τα οποία θα διατεθούν σε δημοπρασία στις αρχές του επόμενου έτους.

Η δημοπρασία θα γίνει σε τέσσερα μέρη και την έχει αναλάβει ο γνωστός οίκος Sotheby’s. Η άκρως εντυπωσιακή συλλογή αποτελείται από μοντέλα παραγωγής των δεκαετιών του 1980, του 1990 και του 2000.

Δείτε ακόμη: Η μοναδική Alfa Romeo 155 GTA Stradale σε δημοπρασία

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν διαθέσιμα 34 μοντέλα Mercedes, 27 BMW, 12 Rolls-Royce, 11 Bentley, 8 Porsche, 8 Jaguar, 7 Ferrari, 4 Aston Martin, 2 Morgana, δύο Renault, καθώς Audi, Lotus, Lamborghini, αλλά και τα πιο κλασικά όπως Nissan, Acura, Mazda, Toyota και η Mitsubishi. 

Η αναλυτική λίστα είναι διαθέσιμη στο site της Sotheby’s, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για κάποιο μοντέλο!Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.