Δημοπρασία αυτοκινήτων ΟΔΔΥ - Αυτή είναι η νέα λίστα - AutoGreekNews


Την προσεχή Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, στην αποθήκη της Μαγουλέζας στα Άνω Λιόσια, δημοπρασία οχημάτων από τον ΟΔΔΥ και αφορούν κατασχεμένα ή αζήτητα στο τελωνείο.

Δείτε ακόμα: Προσφορά Opel Mokka X 1.4T με το «κλειδί στο χέρι»

Συγκεκριμένα θα δημοπρατηθούν 58 επιβατικά οχήματα, με τιμές εκκίνησης που ορίζονται από τα 400 ευρώ! Η επίσκεψη στον ειδικό χώρο εκθέσεως των τροχοφόρων επιτρέπεται για 3 εργάσιμες ημέρες πριν την δημοπρασία, δηλαδή από 10-12-2018 έως και 12-12-2018 και ώρες 8.30 π.μ.-13.30 μ.μ. – εξαιρουμένης της ημέρας διεξαγωγής της. Από την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) επισημαίνεται πως τα δημοπρατούμενα οχήματα  μεταχειρισμένα, με ζημιές, φθορές και ελλείψεις τα οποία χρειάζονται επισκευές πριν κυκλοφορήσουν.

Ο τεχνικός έλεγχος μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους με την βοήθεια και τεχνικού συμβούλου της επιλογής τους και περιλαμβάνει ότι κριθεί αναγκαίο, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώνουν ανάλογα και τις προσφορές τους. Όλα τα ανωτέρω, όμως, χωρίς την χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και δίχως να τεθεί σε κίνηση το όχημα.

Διαβάστε επίσης: Πως γίνεται γρήγορα το ξεθάμπωμα του παρμπρίζ (+video)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την λίστα των υποψηφίων αυτοκινήτων, ώστε να επιλέξετε το επόμενο μεταφορικό μέσο της αρεσκείας σας. Ξεχωρίζουν το Hyundai Accent που ξεκινά από τα 400 ευρώ και το πετρελαιοκίνητο Opel Astra SW με τιμή εκκίνησης τα 500 ευρώ.Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.