Η Argent, μια έξυπνη εφαρμογή κρυπτογράφησης πορτοφολιών με τραπεζική εμφάνιση, αυξάνει τα 4 εκατομμύρια δολάρια από τα Euro VCs

Η Argent, μια έξυπνη εφαρμογή κρυπτογράφησης πορτοφολιών με τραπεζική εμφάνιση, αυξάνει τα 4 εκατομμύρια δολάρια από τα Euro VCs


Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για την ενσωμάτωση της κρυπτογραφίας είναι η ανάγκη για απομνημόνευση των φράσεων σπόρων, η ανικανότητα να πάρετε την κρυπτογράφηση πίσω αν κάτι πάει στραβά, ο κατάλογος συνεχίζεται.

Το Argent είναι ένα έργο το οποίο κέρδισε πρόσφατα το βραβείο αναγνωρισμένου κύρους εμπειρίας χρηστών στο Devcon4 με την αντιμετώπιση πολλών από αυτά τα θέματα

Είναι ένα κρυπτογραφικό πορτοφόλι που σας επιτρέπει να μεταφέρετε το αναγνωριστικό σας (περίπου όπως μια σύνδεση στο Google ή το Facebook) και να λύσετε το πρόβλημα του UX μέσω έξυπνης έξυπνης αρχιτεκτονικής συμβολαίων. Έτσι έχετε μια καλή παλιομοδίτικη και οικεία υπηρεσία Web 2.0 / κεντρική εμπειρία σε ένα αποκεντρωμένο περιβάλλον. 19659002] Η Argent έχει κερδίσει τώρα ένα γύρο σπόρων 4 εκατομμυρίων δολαρίων από μερικούς από τους κορυφαίους επενδυτές της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένου του δείκτη Ventures, Creandum, πρώτος, Hummingbird και Atomico Partner Mattias Ljungman

και το Google Play Stores, περιγράφεται ως το πρώτο έξυπνο πορτοφόλι. Η παρουσίαση και η ασφάλεια είναι αυτή των σύγχρονων τραπεζικών εφαρμογών, αλλά ο Argent δεν κατέχει ούτε έχει πρόσβαση σε πόρους χρηστών. Το έξυπνο πορτοφόλι παρέχει επίσης πρόσβαση σε αποκεντρωμένες εφαρμογές, με τον χρήστη να ελέγχει τα δεδομένα, την ταυτότητα και τα στοιχεία του ενεργητικού του.

Ο CEO και ο συνιδρυτής της Argent, Itamar Lesuisse, σχολίασε: "Το δίκτυο κυριαρχείται από μονοπώλια και μεσάζοντες. Η Cambridge Analytica και η Equifax υπογράμμισαν τη ζημιά που έκαναν στους ανθρώπους. Ο αναδυόμενος αποκεντρωμένος ιστός προσφέρει έναν καλύτερο τρόπο – με τους ανθρώπους να ελέγχουν τα δεδομένα, τα περιουσιακά τους στοιχεία και την ταυτότητά τους. Αλλά εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν, οπότε η υιοθέτηση είναι αργή. Ιδρύσαμε τον Αργεντ να το διορθώσουμε "

Δρ. Ο Julien Niset, υπεύθυνος επιστήμης και συνιδρυτής της Argent, λέει: "Η πρόκληση που θέσαμε ήταν να προσφέρουμε τη χρηστικότητα και την ασφάλεια των μεγάλων τραπεζικών εφαρμογών, αλλά χωρίς την τράπεζα. Θέλαμε ο χρήστης, όχι εμάς, να είμαστε σε θέση να ελέγξουμε. Αυτό το επιτύχαμε κατασκευάζοντας την Argent σε έξυπνες συμβάσεις, κώδικες ενσωματωμένους στο blockchain που δεν μπορούν να αλλοιωθούν. Οι έξυπνες συμβάσεις μας επιτρέπουν στους χρήστες, για πρώτη φορά, να ανακτούν τα πορτοφόλια χωρίς χαρτί, να ορίζουν καθημερινά όρια συναλλαγών και να εμποδίζουν τις δόλιες συναλλαγές. Αυτό καθιστά την Argent καλύτερη και ασφαλέστερη από ό, τι άλλα πορτοφόλια. "

Οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το έξυπνο πορτοφόλι για πρόσβαση σε αποκεντρωμένες εφαρμογές και δεν απαιτούνται τεχνικές γνώσεις. Για να δημιουργήσει περισσότερη υιοθεσία, η Argent σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα κιτ ανάπτυξης για τρίτους. (19659002) Δύο από τους συνιδρυτές της Argent, Itamar Lesuisse (πρώην Amazon, Visa και BCG) και ο Gerald Goldstein (PhD, πυρηνική φυσική), η οποία ιδρύθηκε στο παρελθόν το Peak, η μεγαλύτερη εφαρμογή κατάρτισης στον εγκέφαλο στον κόσμο (λήψεις 50 εκατομμυρίων) και η Apple και το Android App of the Year. Ο τρίτος συνιδρυτής, Julien Niset, έχει διδακτορικό δίπλωμα σε κβαντικές πληροφορίες, ίδρυσε μια κβαντική εκκίνηση ασφαλείας και πώλησε με επιτυχία την IP στην παγκόσμια εταιρεία κβαντικής ασφάλειας.

Ο Bjarke Staun-Olsen, Creandum, λέει: "Έχοντας υποστηρίξει το Itamar και η προηγούμενη εκκίνηση του Gerald, Peak, η οποία εξαφανίστηκε με επιτυχία το 2016, γνωρίζαμε πόσο ισχυρή ήταν η ικανότητά τους να εκτελούν σε καταναλωτικά κινητά. Και καθώς συνδυάζονταν με την εμπειρία της Julien στην κρυπτογραφία, ήξερα ότι αυτή ήταν η σωστή ομάδα για να οδηγήσει την υιοθεσία των καταναλωτών σε κλίμακα. "

Ο Ari Helgason, ο δείκτης Ventures, λέει:" Η Argent έχει αναπτύξει μια κρίσιμη υποδομή που ανοίγει το δρόμο για την καθιερωμένη υιοθέτηση εφαρμογών blockchain. Η τεχνολογική καινοτομία της ομάδας επιτρέπει στους χρήστες να ξεπεράσουν το εμπόριο μεταξύ ασφάλειας και ευκολίας χρήσης που έχει χαρακτηρίσει πορτοφόλια μέχρι σήμερα. "

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.