Το δημοφιλές κινέζικο app self app Meitu περιλαμβάνει πλέον επεξεργασία 3D

Το δημοφιλές κινέζικο app self app Meitu περιλαμβάνει πλέον επεξεργασία 3D


Έχετε πιθανώς την εμπειρία να παρουσιάζετε αδέξια για μια φωτογραφία ενώ όλοι οι άλλοι φαίνονται υπέροχοι. Τώρα η κορυφαία εταιρία επεξεργασίας φωτογραφιών της Κίνας Meitu έχει μια λύση που σας βοηθά να αντισταθείτε στην επιθυμία να σκουπώσετε αυτή τη φωτογραφία

Η Meite's appname app αξιώνει πάνω από 100 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες του Αυγούστου, ξεκίνησε πρόσφατα ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να περιστρέψουν τα πρόσωπά τους προς τα πάνω, προς τα κάτω, προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Υπάρχει ήδη μια πληθώρα εφαρμογών επεξεργασίας εκεί έξω που επιτρέπει στους ανθρώπους να γυαλίζουν τις βολές τους σαν επαγγελματίες, αλλά Meitu θέλει να λάβει ρετουσάρισμα σε άλλο επίπεδο

"Η παραδοσιακή τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας μπορεί να εκτελεί μόνο αεροπλάνο που εκτείνεται σε δύο διαστάσεις και η εικόνα δεν έχει καμία βαθιά πληροφόρηση και επομένως δεν είναι σε θέση να αντικατοπτρίζει πραγματικά τις αλλαγές στη στάση της πραγματικής ζωής », λέει ένας εκπρόσωπος της εταιρείας

Το χαρακτηριστικό, που ονομάζεται 3D Reshape, παίρνει υπαινιγμούς από ένα στατικό πορτρέτο και εφαρμόζει αναγνώριση προσώπου και τεχνολογίες ανασυγκρότησης για τη δημιουργία πληροφοριών 3D του προσώπου του χρήστη. Με άλλα λόγια, προσομοιώνει πώς το κεφάλι του χρήστη κλίνει ή περιστρέφεται στην πραγματική ζωή, αποδίδοντας αποτελέσματα που οι ισχυρισμοί της εταιρείας είναι πιο «φυσικά» και «ρεαλιστικά».

Η διαδικασία είναι λίγο απόκοσμη, αλλά το αποτέλεσμα φαίνεται ικανοποιητική. / Credit: Meituan

Η λειτουργία λειτουργεί επίσης και για ομαδικές φωτογραφίες, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν να καθορίσουν την απροβλημάτιστη στάση ενός συγκεκριμένου ατόμου. Η κινεζική εταιρεία δεν είναι η μόνη εφαρμογή φωτογραφιών που έχει έρθει με επεξεργασία 3D. Η Snapseed της Google έχει παρόμοια προσφορά.

Η Meitu πηγαίνει παντού για να τελειοποιήσει πορτραίτα διατηρώντας μια εσωτερική ομάδα R & D 200 ατόμων. Για το έργο 3D, οι ερευνητές συνέλεξαν 18 μοναδικές εκφράσεις του προσώπου από 1.200 άτομα που ήταν κυρίως Κινέζοι και ηλικίας μεταξύ 12 και 60 ετών.

Παρά το γεγονός ότι ήταν κυριαρχός στο χώρο του, η Meitu έπρεπε να κοιτάξει πέρα ​​από τη φωτογράφηση για τη δημιουργία εσόδων από την αρχή μέρες. Για το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου, η εταιρεία δημιούργησε 72 τοις εκατό των εσόδων της από την πώληση smartphones σχεδιασμένα να παίρνουν εξαιρετικές selfies, ενώ οι υπηρεσίες που σχετίζονται με το διαδίκτυο έφεραν τα υπόλοιπα χρήματα.

Εντούτοις, καθώς οι αποστολές smartphone αργούν στην Κίνα και ο ανταγωνισμός θερμαίνεται. Αντίθετα, τα έσοδα με βάση το διαδίκτυο σημείωσαν άνοδο 132% σε ετήσια βάση χάρη στην αύξηση της διαφήμισης και των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας. Το τελευταίο αντιπροσωπεύει τις πωλήσεις εικονικών ειδών στην Meipai.

Οι χρήστες του Meitu μπορούν να έχουν άλλη πρακτική χρήση. Τον Ιούλιο, η εταιρεία απέσπασε 30 εκατομμύρια δολάρια για ένα ακοινολόγητο μερίδιο στο Gengmei, μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που συνδέει τους πελάτες με πλαστικούς χειρουργούς που τους προσφέρουν συμβουλές. Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα μέλλον στο οποίο η Meitu συνδέει τους χρήστες που αναζητούν ομορφιά όχι μόνο σε εικονικά εργαλεία αλλά και σε μακροχρόνια μέσα πραγματικής ζωής

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.