Πρώην Oracle Exec Thomas Kurian για να αντικαταστήσει την Diane Greene ως επικεφαλής του Google Cloud


Η Diane Greene ανακοίνωσε σε σημερινή δημοσίευση στο blog ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του CEO του Google Cloud και ότι θα βοηθήσει στη μετάβαση του πρώην εκτελεστικού της Oracle Thomas Kurian στις αρχές του επόμενου έτους. πάνω από τη θέση σχεδόν ακριβώς πριν από τρία χρόνια όταν η Google αγόρασε την Bebop την εκκίνηση που έτρεχε. Η σκέψη εκείνη την εποχή ήταν ότι η εταιρεία χρειαζόταν κάποιον με ισχυρό επιχειρησιακό υπόβαθρο και ο Greene, ο οποίος βοήθησε στην εκκίνηση του VMware, είχε σίγουρα τα διαπιστευτήρια της επιχείρησης που αναζητούσαν

Στο post blog που αναγγέλλει τη μετάβαση, αποκάλυψε τα επιτεύγματά της. "Η ομάδα του Google Cloud έχει επιτύχει καταπληκτικά πράγματα τα τελευταία τρία χρόνια και είμαι υπερήφανος που συμμετείχα σε αυτό το μετασχηματιστικό έργο. Μετακινήσαμε το Google Cloud από το να έχουμε μόνο δύο σημαντικούς πελάτες και μια συλλογή νέων εταιρειών που έχουν μεγάλες εταιρείες Fortune 1000 που στοιχηματίζουν το μέλλον τους στο Google Cloud, κάτι που πρέπει να δεχτούμε ως μεγάλη φιλοφρόνηση καθώς και μια τεράστια ευθύνη. "[19659002] Αυτή είναι μια ιστορία που σπάζει. Περισσότερα για να έρθει.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.