Η Walmart χτίζει ένα εργαστήριο AI σε ένα από τα καταστήματά της

Η Walmart χτίζει ένα εργαστήριο AI σε ένα από τα καταστήματά της


Η Walmart μόλις ανακοίνωσε τα σχέδιά της για να ξεκινήσει αυτό που ονομάζει Intelligent Retail Lab σε ένα από τα καταστήματά της στο Levittown της Νέας Υόρκης.

Η ιδέα είναι να δοκιμάσουμε τις εμπειρίες των συνεργατών και των πελατών. Για παράδειγμα, η Walmart θέλει να χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για να εντοπίσει καλύτερα πότε τα στοιχεία είναι χαμηλά σε απόθεμα έτσι ώστε να μπορούν να ανανεώσουν προληπτικά το απόθεμα. Οδηγώντας από μια εσωτερική ομάδα που ονομάζεται Kepler, η Walmart προβλέπει επίσης τη χρήση της τεχνολογίας για τον εντοπισμό διαρροών, την καλύτερη κατανόηση όταν τα καροτσάκια κυκλοφορούν χαμηλά κοντά στην είσοδο και προσδιορίζουν πότε τα αντικείμενα βρίσκονται σε λανθασμένο ράφι Tech publications , συμπεριλαμβανομένου αυτού είχαν προηγουμένως αναφέρει ότι το Project Kepler θα συνεπαγόταν ταμειακά καταστήματα. Αντίθετα, η Walmart λέει ότι η Kepler είναι το όνομα της ομάδας που κατασκευάζει το εργαστήριο AI στο εργαστήριο Walmart στο Levittown.

Η Walmart δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το IRL, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει την εγκατάσταση υλικού, λογισμικού και άλλου απαραίτητου εξοπλισμού για λεπτομερή έλεγχο η τεχνολογία. Η ομάδα της IRL στεγάζεται μέσα στην εκκολαπτήριο εκκίνησης της Walmart Store No 8.

Μέσω του του καταστήματος της Walmart, του Sam's Club ο έμπορος λιανικής δοκιμάζει νέες ιδέες όπως το κινητό checkout, ένα σύστημα κάμερας για διαχείριση αποθεμάτων, ετικέτες και άλλες τεχνολογίες

Με το Kepler, το σχέδιο είναι να δοκιμάσει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων μέσα σε ένα πραγματικό παντοπωλείο, παρά σε ένα κατάστημα κλαμπ αποθήκης

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.