Ο Τζέιμς Κάμερον θα σκηνοθετήσει άλλες 4 ταινίες Avatar

Ο Τζέιμς Κάμερον θα σκηνοθετήσει άλλες 4 ταινίες Avatar
Το Avatar, μια από τις 5 πιο επικερδείς ταινίες στην ιστορία του σινεμά, επιστρέφει. 11 χρόνια μετά την πρώτη ταινία θα δούμε το sequel. Κι αν αυτό ήταν λίγο πολύ γνωστό από το 2016 που είχε ανακοινώσει η Fox τα πλάνα της, εκείνο που ήταν κάπως αναπάντεχο είναι ότι δεν θα μείνει σε μία συνέχεια. Το χρονοδιάγραμμα της Fox περιλαμβάνει ακόμα τέσσερις ταινίες, που θα μας βγάλουν μέχρι το 2023!

Πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησαν οι τίτλοι που θα έχουν τα τέσσερα sequel, καθώς και οι πιθανές χρονολογίες που θα κυκλοφορήσουν στις αίθουσες, με τα δύο πρώτα να είναι πιο συγκεκριμένα στον μήνα και την ημέρα.

Το Avatar: The Way of Water που θα μας μεταφέρει στον υποθαλάσσιο κόσμο του πλανήτη Πανδώρα. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 18η Δεκεμβρίου του 2020, κάτι που σημαίνει πως το κάστινγκ και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν προς το καλοκαίρι του 2019. Το τρίτο μέρος που φέρει τον τίτλο Seed Bearer θα βγει στις αίθουσες σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, στις 17 Δεκεμβρίου.

Τα άλλα δύο φιλμ τιτλοφορούνται Avatar: The Tulkun Rider και Avatar: The Quest for Eywa. Από τα προηγούμενα προκύπτει ότι η Fox θέλει να καλύψει το «χριστουγεννιάτικο» κενό που θα αφήσει το Star Wars, που θα ολοκληρώσει την τρίτη τριλογία του με το Επεισόδιο 9 τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Να σημειωθεί πάντως πως οι τίτλοι δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα. Δεδομένων και των πολλών αρνητικών σχολίων που έχουν δεχτεί οι επιλογές του Τζέιμς Κάμερον, είναι πιθανό όταν θα τελειώσουν τα γυρίσματα να έχουν άλλο τίτλο.

ΣχόλιαSource link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.