Η Amazon ανοίγει ακόμη ένα άλλο κατάστημα λιανικής πώλησης, αυτή τη φορά στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια

Η Amazon ανοίγει ακόμη ένα άλλο κατάστημα λιανικής πώλησης, αυτή τη φορά στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια


Το Halloween τελείωσε, αυτό σημαίνει ότι το λιανικό εμπόριο είναι σε πλήρη λειτουργία διακοπών. Για τον Αμαζόνιο, αυτό σημαίνει επίσης μερικές νέες ναυτιλιακές προσφορές και, προφανώς, την έναρξη μιας δέσμης νέων τοποθεσιών τούβλων και κονιάματος. Τον Σεπτέμβριο, ο online giant άνοιξε το κατάστημα 4 αστέρων στην πόλη της Νέας Υόρκης ακολουθώντας την τοποθεσία του στο Ντένβερ την περασμένη εβδομάδα

Το Verge σημειώνει θέση για τη νέα στρατηγική λιανικής πώλησης, αυτή τη φορά στο East Bay. Η τοποθεσία του Berkeley ακολουθεί το ίδιο μοντέλο με τους προκάτοχούς της, μόνο τα προϊόντα αποθεμάτων που κατάφεραν να βαθμολογήσουν τέσσερα αστέρια ή υψηλότερα στην περιοχή. Φυσικά, ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει επίσης μια δέσμη προϊόντων της Amazon, συμπεριλαμβανομένων των ομιλητών Echo και των δισκίων πυρκαγιάς

. Αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, είναι μια ευκαιρία να γνωρίσετε μερικά από αυτά τα προϊόντα προσωπικά – ένα φαινόμενο που γίνεται όλο και πιο σπάνιο και πιο σπάνιο στην εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα καταστήματα λιανικής πώλησης παρέχουν επίσης στην εταιρεία τη δυνατότητα να θολώνει τη γραμμή μεταξύ των online πωλήσεων και των προσωπικών πωλήσεων.

Οι θέσεις των τεσσάρων αστέρων αποτελούν ένα μικρό κομμάτι της ταχείας ανάπτυξης της εταιρείας. Το μοντέλο περιλαμβάνει επίσης ένα πλήθος καταστημάτων παντοπωλείων Amazon Go (συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης προσθήκης στο κοντινό San Francisco) και, φυσικά, την αγορά ολόκληρης της Foods από την εταιρεία πέρυσι.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.