Η Amazon ανοίγει ακόμη ένα άλλο κατάστημα λιανικής πώλησης, αυτή τη φορά στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια


Το Halloween τελείωσε, αυτό σημαίνει ότι το λιανικό εμπόριο είναι σε πλήρη λειτουργία διακοπών. Για τον Αμαζόνιο, αυτό σημαίνει επίσης μερικές νέες ναυτιλιακές προσφορές και, προφανώς, την έναρξη μιας δέσμης νέων τοποθεσιών τούβλων και κονιάματος. Τον Σεπτέμβριο, ο online giant άνοιξε το κατάστημα 4 αστέρων στην πόλη της Νέας Υόρκης ακολουθώντας την τοποθεσία του στο Ντένβερ την περασμένη εβδομάδα

Το Verge σημειώνει θέση για τη νέα στρατηγική λιανικής πώλησης, αυτή τη φορά στο East Bay. Η τοποθεσία του Berkeley ακολουθεί το ίδιο μοντέλο με τους προκάτοχούς της, μόνο τα προϊόντα αποθεμάτων που κατάφεραν να βαθμολογήσουν τέσσερα αστέρια ή υψηλότερα στην περιοχή. Φυσικά, ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει επίσης μια δέσμη προϊόντων της Amazon, συμπεριλαμβανομένων των ομιλητών Echo και των δισκίων πυρκαγιάς

. Αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, είναι μια ευκαιρία να γνωρίσετε μερικά από αυτά τα προϊόντα προσωπικά – ένα φαινόμενο που γίνεται όλο και πιο σπάνιο και πιο σπάνιο στην εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα καταστήματα λιανικής πώλησης παρέχουν επίσης στην εταιρεία τη δυνατότητα να θολώνει τη γραμμή μεταξύ των online πωλήσεων και των προσωπικών πωλήσεων.

Οι θέσεις των τεσσάρων αστέρων αποτελούν ένα μικρό κομμάτι της ταχείας ανάπτυξης της εταιρείας. Το μοντέλο περιλαμβάνει επίσης ένα πλήθος καταστημάτων παντοπωλείων Amazon Go (συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης προσθήκης στο κοντινό San Francisco) και, φυσικά, την αγορά ολόκληρης της Foods από την εταιρεία πέρυσι.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.