Η δεξαμενή μετοχών της GoPro μετά την καταγραφή των εσόδων κατά 13%

Η δεξαμενή μετοχών της GoPro μετά την καταγραφή των εσόδων κατά 13%


Το χρηματιστήριο GoPro μειώνεται σήμερα κατά 15% μετά από τις συναλλαγές και μειώνεται μετά την ανακοίνωση των κερδών του τρίτου τριμήνου . Η εταιρία είδε την πτώση των εσόδων κατά 13% .3, ενώ παράλληλα κατάφερε να κερδίσει τις προσδοκίες των Wall Street

Η συνολική GoPro ανέφερε καθαρή ζημιά ύψους 27,1 εκατ. Δολαρίων ή 19 σεντ ανά μετοχή το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου. έναντι κερδών 14,7 εκατ. δολαρίων ή 10 σεντ ανά μετοχή από το προηγούμενο έτος. Ομοίως, η GoPro είδε τα έσοδα να μειώνονται στα 285,9 εκατομμύρια δολάρια από τα 329,8 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας πτώση 13% σε ετήσια βάση και αύξηση κατά 1% διαδοχικά. Τα μετρητά και οι επενδύσεις ανήλθαν στα 148 εκατομμύρια δολάρια στο τέλος του 3ου τριμήνου του 2018.

Νωρίτερα, η μετοχή της εταιρείας αυξήθηκε κατά 9,3% την ημέρα. Ανακάλεσε ωραία μετά τη λήξη της περασμένης εβδομάδας, αλλά όλα τα κέρδη θα μπορούσαν να χαθούν αν ανοίξει αύριο στο σημερινό επίπεδο μετά το ωράριο.

Το τρίτο τρίμηνο σημείωσε μερικές επιτυχίες. Ο νέος Hero7 Black είδε τις καλύτερες πωλήσεις της εταιρείας για το πρώτο μήνα της κάθε μονάδας σήμερα. Ομοίως, η σφαιρική φωτογραφική μηχανή της GoPro, η Fusion, κατέχει το 47% του δολαρίου στην εξειδικευμένη αγορά της. Τα προϊόντα της εταιρείας κερδίζουν τη δημοτικότητα και στις oversea αγορές. Στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και την Κορέα, η εταιρεία αύξησε σημαντικά τη μονάδα της και την αγορά δολαρίων σε σημαντικό βαθμό. Στις ΗΠΑ, η GoPro εξακολουθεί να κατέχει ένα τεράστιο κομμάτι του δολαρίου και το μερίδιο της μονάδας, 96% και 87%, αντίστοιχα. Και για την 19η ευθεία τρίμηνο, η GoPro είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή πώλησης ανά μονάδα όγκου στη Βόρεια Αμερική.

Η εταιρία αναπτύσσει ακόμα τα κοινωνικά της κανάλια, φθάνοντας σε υψηλό 21 μηνών το Σεπτέμβριο

. κάμερα γραμμή στο χρόνο για το τρίμηνο διακοπών. Ωστόσο, η GoPro εξακολουθεί να αγωνίζεται, τουλάχιστον φαινομενικά, να πείσει τους ιδιοκτήτες να αγοράσουν άλλη μονάδα. Ενώ η GoPro κυκλοφορεί ετησίως την πιο πρόσφατη και μεγαλύτερη φωτογραφική μηχανή δράσης, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες με τους οποίους μίλησα είναι ικανοποιημένοι από τις δυνατότητες του GoPro που αγόρασαν στο παρελθόν

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.