Κυνηγοί προϊόντων στις ΗΠΑ έβαλαν στο στόχαστρο το κυπριακό Covve

Κυνηγοί προϊόντων στις ΗΠΑ έβαλαν στο στόχαστρο το κυπριακό Covve
Η «έξυπνη εφαρμογή» βρίσκεται στην εξειδικευμένη ιστοσελίδα ProductHunt που παρουσιάζει τα καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως

Ένα κυπριακό προϊόν, εταιρείας Startup, εντοπίστηκε από τους «κυνηγούς προϊόντων» στις ΗΠΑ και φιλοξενείται στην κορυφαία εξειδικευμένη ιστοσελίδα «Product Hunt».

Πρόκειται για το προϊόν υπό την ονομασία «Covve», το οποίο αποτελεί μια πρωτοποριακή έξυπνη και καινοτόμα ψηφιακή εφαρμογή (app) επαφών.

Συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο

Μέσα από μια πορεία αναγνώρισης της «έξυπνης εφαρμογής» από εταιρείες όπως η Deutsche Telekom, Nokia (και εντός Νοεμβρίου η εφαρμογή θα διατεθεί και από την Τ-Mobile Πολωνίας), με τις οποίες το Covve συνεργάστηκε και συνεργάζεται, η εφαρμογή διακρίθηκε και φιλοξενείται στην producthunt, η οποία παρουσιάζει τα καλύτερα προϊόντα στον κόσμο.

>>> Μπορείτε να ψηφίσετε το κυπριακό προϊόν Covve εδώ <<<

Τι είναι το Covve – «The smartest, simplest contacts app»

Το Covve απαντά στο κυριότερο ζητούμενο της καθημερινότητάς μας, το οποίο είναι οι επαφές», μέσω ενός επαναστατικού τρόπου διασύνδεσης ανθρώπων, ενισχύοντας το παραδοσιακό «βιβλίο διευθύνσεων». Συνδυάζει μια προηγμένη πλατφόρμα επαφών μαζί με την δυνατότητα διαχείρισης των επαφών σε μια ευκολόχρηστη εφαρμογή (app).

Αυτή λοιπόν η κυπριακή εφαρμογή, το Covve, βρίσκεται στα καλύτερα προϊόντα του κόσμου.

>>> Μπορείτε να ψηφίσετε το κυπριακό προϊόν Covve εδώ ώστε να βρεθεί στα top προϊόντα και των ΗΠΑ <<<

Το Covve είναι διαθέσιμο στο App Store και Google Play.

Πηγή άρθρου

Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.