Έχουν απομείνει 48 ώρες για να σώσει τα εισιτήρια των πρόωρων πτηνών στο Disrupt Berlin 2018

Έχουν απομείνει 48 ώρες για να σώσει τα εισιτήρια των πρόωρων πτηνών στο Disrupt Berlin 2018


Ευδοκιμείτε στις επικείμενες προθεσμίες; Κάνετε τις καλύτερες αποφάσεις σας την τελευταία στιγμή; Hey, δεν κρίνουμε. Θέλουμε απλώς να είστε σίγουροι ότι έχετε μόνο 48 ώρες για να βαθμολογήσετε εισιτήρια για τα πρόωρα πουλιά Διαταραχή του Βερολίνου 2018 . Αγοράστε το δελτίο σας πριν από την προθεσμία της 2 Νοεμβρίου και θα εξοικονομήσετε έως και € 500.

Κάθε ξεκίνημα που αξίζει τον τίτλο αυτό γνωρίζει Διαταραχή του Βερολίνου 2018 είναι ο τόπος που πρέπει να είναι αν θέλετε να παρουσιάσετε τις ιδέες σας, τα προϊόντα και την εταιρεία σε κορυφαίους παράγοντες στην ευρωπαϊκή και διεθνή σκηνή εκκίνησης. Πέρυσι, στο Βερολίνο, φιλοξένησα 2.600 συμμετέχοντες και 416 εκθέτες από περισσότερες από 50 χώρες.

Διαταράσσει τις ευκαιρίες οδήγησης και προσφέρει εξαιρετικό ROI – τουλάχιστον αυτό μας λένε οι συμμετέχοντες μας. Ιδρυτές όπως ο Λουκ Χέρον του TestCard ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στο Βερολίνο πέρυσι όπου ίδρυσε σχέσεις με διάφορους επενδυτές. Μας έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρόσφατα μετά την παρακολούθηση της Διακοπής Σαν Φρανσίσκο 2018.

"Είναι υπέροχο να επιστρέψω στο TechCrunch Διαταράξω πάλι φέτος. Μόλις κλείσαμε $ 1,7 εκατομμύρια, χάρη σε εσάς και την ομάδα σας! Είστε φανταστικοί – η ψυχή της σκηνής εκκίνησης. "

Ο Caleb John, Διευθύνων Σύμβουλος της Cedar Robotics ήρθε να διαταράξει το San Francisco 2018 ως TechCrunch Top Pick . Από αυτό που μας λέει, είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσει σύντομα

"Η διαταραχή έσπασε τις προσδοκίες μου. Η απόδοση επένδυσης ήταν εκπληκτική. Ο αριθμός των ανθρώπων που συναντήσαμε, οι συνδέσεις που κάναμε και ο αριθμός των μέσων ενημέρωσης που λάβαμε αξίζει το βάρος του σε χρυσό. "

Η Amber Hopkins Grow, σύμβουλος μάρκετινγκ με το Loji που ανταγωνίζονται στο Το Battlefield Startup τους βοήθησε να δουν νέες δυνατότητες για την τεχνολογία του Loji

"Ελάτε να διαταράξετε με ανοιχτό μυαλό και να ακούσετε συμβουλές σχετικά με το προϊόν και την εκκίνηση σας. Μην κολλήσετε σε αυτό που νομίζετε ότι το προϊόν σας κάνει, επειδή αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν για τι μιλάνε. Επωφεληθείτε από την πρόσβαση στα φρέσκα μάτια και την εμπειρία τους. Είναι ανεκτίμητο. "

Υπάρχει πολύ περισσότερο στη βρύση, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας κλάσης δικτύωσης στο Startup Alley ; ένα σχιστόλιθο ομιλητών με τα φωτεινότερα τεχνολογικά φωτιστικά, επιχειρηματικούς μεγάρους, ιδρυτές και επενδυτές. Q & A Συνεδρίες ; Εκκίνηση Battlefield και κακόβουλο δολοφόνο μετά τα κόμματα

Δεν υπάρχει έλλειψη ευκαιρίας στο Διαταραχή του Βερολίνου 2018 . Και το δυναμικό ROI είναι εκτός αγκίστρου. Αγοράστε το εισιτήριό σας πριν από την προθεσμία της 2ας Νοεμβρίου, εξοικονομήστε μέχρι € 500 και ξεκινήστε το πάρτι της επένδυσής σας

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.