Ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν ζήσει έναν εφιάλτη τα τελευταία χρόνια λόγω των κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών, που σχετίζονται είτε με χρέη είτε με φορολογικές ή άλλες έρευνες. Είναι πολλές οι αδικίες και οι ακρότητες που έχουν σημειωθεί στο πλαίσιο αυτού του μέτρου, που ήταν ίσως ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των Αρχών, αλλά πλέον έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η ανάγκη να υπάρξουν διορθώσεις άμεσα είναι μεγάλη, προκειμένου να αποφευ-χθούν νέες αδικίες εναντίον νέων «θυμάτων».

Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.