Η Microsoft δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάρει το συμβόλαιο σύννεφο JEDI των 10 δολαρίων εάν κερδίσει

Η Microsoft δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάρει το συμβόλαιο σύννεφο JEDI των 10 δολαρίων εάν κερδίσει


Το διαγωνισμό σύνταξης του Pentagon της JEDI έχει προσελκύσει πολλή προσοχή. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Google αποσύρθηκε, υποστηρίζοντας ηθικές σκέψεις . Ο Jeff Bezos του Amazon απάντησε σε μια συνέντευξη στο Wired25 ότι πιστεύει ότι είναι λάθος για τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας να γυρίσουν την πλάτη τους στον στρατό των ΗΠΑ. Ο πρόεδρος της Microsoft Μπραντ Σμιθ συμφωνεί.

Στο δημοσίευμα σήμερα κατέστησε σαφές ότι η Microsoft σκοπεύει να είναι υποψήφιος σε κυβερνητικές / στρατιωτικές συμβάσεις, ακόμη και αν ορισμένοι υπάλληλοι της Microsoft πρόβλημα με αυτό. Αν και αναγνωρίζει τις ηθικές θεωρήσεις των πιο προηγμένων τεχνολογιών όπως η τεχνητή νοημοσύνη και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να καταχραστούν, δήλωσε ρητά ότι η Microsoft θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την κυβέρνηση και το στρατό

"Πρώτον, πιστεύουμε στην ισχυρή άμυνα των Ηνωμένων Πολιτειών και θέλουμε οι άνθρωποι που την υπερασπίζουν να έχουν πρόσβαση στην καλύτερη τεχνολογία του έθνους, συμπεριλαμβανομένης της Microsoft, "γράφει ο Smith στη θέση blog

. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία θέλει να κερδίσει ότι η JEDI σύντομο συμβόλαιο κάτι που αναγνώρισε από την αρχή, ακόμα και αν επικρίνει τον νικητή-παίρνει-όλη τη φύση της συμφωνίας. Στο blog post, η Smith ανέφερε τη σύμβαση JEDI ως παράδειγμα της επιθυμίας της εταιρείας να συνεργαστεί στενά με την κυβέρνηση των Η.Π.Α.

"Πρόσφατη προσφορά της Microsoft για ένα σημαντικό αμυντικό έργο. Πρόκειται για το cloud project της Κοινής Επιχειρηματικής Υποδομής του DOD – ή για το JEDI – το οποίο θα αναδιοργανώσει την υποδομή πληροφορικής του Τμήματος Άμυνας, από το Πεντάγωνο μέχρι την υποστήριξη σε επίπεδο πεδίου των στρατιωτών της χώρας και των γυναικών. Η σύμβαση δεν έχει απονεμηθεί, αλλά είναι ένα παράδειγμα του είδους της δουλειάς που έχουμε δεσμευτεί να κάνουμε », συνέγραψε.

Συνέχισε, όπως και ο Bezos, να ολοκληρώσει τη φιλοσοφία της επιχείρησής του στην πατριωτική ρητορική, αντί να κερδίσει κερδοφόρα συμβάσεις. "Θέλουμε οι άνθρωποι αυτής της χώρας και ειδικά οι άνθρωποι που υπηρετούν τη χώρα να γνωρίζουν ότι εμείς στη Microsoft έχουμε τις πλάτες τους. Θα έχουν πρόσβαση στην καλύτερη τεχνολογία που δημιουργούμε ", γράφει ο Smith.

Ο πρόεδρος της Microsoft Μπραντ Σμιθ. Ο Σμιθ συνέχισε να περπατά μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο πατριωτικό καθήκον να στηρίξει τον αμερικανικό στρατό, ενώ παραδέχτηκε προσεκτικά ότι θα υπάρξουν διαφορετικές απόψεις σε ένα μεγάλο και ποικίλο πληθυσμό εταιρειών (μερικοί από τους οποίους δεν είναι πολίτες των ΗΠΑ). Σε γενικές γραμμές, πιστεύει ότι είναι σημαντικό οι εταιρείες τεχνολογίας να συμπεριληφθούν στη συζήτηση όταν η κυβέρνηση χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες

. "Αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε αυτές τις νέες εξελίξεις να αντιμετωπιστούν με σύνεση εάν οι άνθρωποι στον τομέα της τεχνολογίας γνωρίζουν περισσότερο σχετικά με την τεχνολογία να αποχωρήσει από τη συζήτηση ", γράφει ο Smith.

Όπως και ο Bezos, κατέστησε σαφές ότι η ηγεσία της εταιρείας θα συνεχίσει να διεκπεραιώνει συμβάσεις όπως το JEDI, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει καθήκον ή οικονομική πρακτικότητα ή λίγο και οι δύο – είτε οι εργαζόμενοι συμφωνούν είτε όχι

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.