Η Oracle αποκτά DataFox, έναν προγραμματιστή της «προγνωστικής νοημοσύνης ως υπηρεσία» σε εκατομμύρια εταιρικά αρχεία


Η Oracle σήμερα ανακοίνωσε ότι έχει πραγματοποιήσει άλλη εξαγορά, αυτή τη φορά για να ενισχύσει τόσο το είδος των δεδομένων που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της όσο και τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης: Η DataFox μια εκκίνηση που έχει συγκεντρώσει μια τεράστια βάση δεδομένων για τις επιχειρήσεις – καλύπτει σήμερα 2,8 εκατομμύρια δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, προσθέτοντας 1,2 εκατομμύρια ετησίως – και χρησιμοποιεί το AI για να το αναλύσει για να κάνει μεγαλύτερες επιχειρηματικές προβλέψεις. Η επιχειρηματική ευφυΐα που προκύπτει από την υπηρεσία αυτή μπορεί με τη σειρά της να χρησιμοποιηθεί για μια σειρά υπηρεσιών σχετικών με το CRM: προτεραιότητα στους λογαριασμούς πωλήσεων, εύρεση οδηγών κλπ.

"Ο συνδυασμός του Oracle και του DataFox Oracle Cloud Applications με ένα εκτεταμένο σύνολο δεδομένων και σημάτων που προέρχονται από την εταιρία AI, επιτρέποντας στους πελάτες να επιτύχουν ακόμα καλύτερες αποφάσεις και επιχειρηματικά αποτελέσματα ", σημείωσε ο Steve Miranda, EVP ανάπτυξης εφαρμογών στην Oracle, σε σημείωμα στους πελάτες της DataFox που ανακοίνωσαν τη συμφωνία . Είπε ότι η DataFox θα ενταχθεί στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών επιχειρηματικού σχεδιασμού της Oracle όπως ERP, CX, HCM και SCM. "Μαζί, η Oracle και η DataFox θα εμπλουτίσουν τις εφαρμογές του cloud με δεδομένα που βασίζονται σε AI σε επίπεδο εταιρείας, προωθώντας συστάσεις για την αύξηση των επιχειρηματικών επιδόσεων σε όλη την επιχείρηση."

Οι όροι της συμφωνίας δεν φαίνεται να έχουν αποκαλυφθεί, αλλά προσπαθούμε να βρούμε έξω. Το DataFox, το οποίο κυκλοφόρησε το 2014 ως υποψήφιος στο 19459007 TC Battlefield στο Disrupt είχε κερδίσει μόλις 19 εκατομμύρια δολάρια και το τελευταίο του εκτιμήθηκε στα 33 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο του 2017, σύμφωνα με το PitchBook . Οι επενδυτές στην εταιρεία συμπεριέλαβαν μεταξύ άλλων τις Slack, GV, Howard Linzon και τον στρατηγικό επενδυτή Goldman Sachs μεταξύ άλλων.

Η Oracle δήλωσε ότι δεν δεσμεύεται σε συγκεκριμένο ταξιδιωτικό χάρτη για το DataFox μακροπρόθεσμα, αλλά για τώρα θα κρατήσει το προϊόν πηγαίνει όπως είναι για εκείνους που είναι ήδη πελάτες. Η εκκίνηση μετρούσε τις Goldman Sachs, Bain & Company και Twilio μεταξύ εκείνων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της.

Η συμφωνία είναι ενδιαφέρουσα για μερικούς λόγους. Πρώτον, δείχνει ότι οι μεγαλύτεροι πάροχοι πλατφόρμας βρίσκονται στο κυνήγι για περισσότερα εργαλεία που βασίζονται στην τεχνολογία της τεχνολογίας της πληροφορίας (AI) για να παρέχουν ένα όλο και πιο εξελιγμένο επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες. Δεύτερον, στην περίπτωση αυτή, είναι ένα σημάδι του πώς το περιεχόμενο παραμένει μια συναρπαστική πρόταση, όταν παρουσιάζεται και μπορεί να χειριστεί για συγκεκριμένους σκοπούς. Πολλές βάσεις δεδομένων πελατών μπορούν να γίνουν παλιές και ξεπερασμένες, οπότε η ιδέα της συνεχούς τράτας των πηγών πληροφόρησης προκειμένου να δημιουργηθεί το πιο ακριβές αρχείο των επιχειρήσεων είναι μια πολύ συναρπαστική ιδέα σε όποιον αντιμετώπισε την εναλλακτική λύση και αυτό συμβαίνει ακόμη περισσότερο (19659003) Δείχνει επίσης ότι, παρόλο που και οι δύο εταιρείες έχουν εξελιχθεί αρκετά και υπάρχουν πολλές άλλες εναλλακτικές λύσεις στην αγορά, η Oracle παραμένει σε θερμό ανταγωνισμό με την Salesforce για πελάτες και ελπίζει να απολαμβάνουν και να κρατούν περισσότερα από αυτά με τις καλύτερες, ολοκληρωμένες καινοτομίες. Αυτό δείχνει επίσης ότι η Oracle μπορεί να διασχίσει και να πουλήσει ανθρώπους που έρχονται σε αυτές μέσω του DataFox, το οποίο είναι ένα SaaS που μοιάζει πολύ με αυτό που μπορεί κανείς να εγγραφεί στο Διαδίκτυο

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.