Η Gillette συνεργάζεται με τη Formlabs σε 3D λαβές ξυριστικής μηχανής εκτύπωσης

Η Gillette συνεργάζεται με τη Formlabs σε 3D λαβές ξυριστικής μηχανής εκτύπωσης


Η τρισδιάστατη εκτύπωση για την κατασκευή είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που μιλάει πολύ, αλλά δεν έχουμε δει ακόμα πολλές εφαρμογές της τεχνολογίας. Μια νέα συνεργασία μεταξύ του Gillette και του MIT που ξεκίνησε το Formlabs προσφέρει μια ενδιαφέρουσα πιθανή κορυφή σε ένα τέτοιο μέλλον.

Χορηγούνται, οι προσαρμοσμένες χειρολαβές ξυραφιού είναι πιθανώς κάτι περισσότερο από μια καινοτομία από οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι ακριβώς όπως το παιχνίδι αλλάζει όπως, ας πούμε, Invisalign τιράντες, προθέσεις ή ακόμη και τα πάνινα παπούτσια, αλλά αν η τεχνολογία αποδεικνύεται επεκτάσιμη θα μπορούσε να προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο προσαρμογής σε ένα προϊόν που αποτελεί μέρος πολλών από τις καθημερινές ζωές μας.

Προς το παρόν, το τρισδιάστατο πρόγραμμα χειρολαβής της Gillette για χειρολαβές είναι απλά ένας πιλότος που προσφέρει ο γίγαντας ξυρίσματος σε περιορισμένες ποσότητες. Ξεκινάει από $ 19 και φτάνει τα $ 45, ανάλογα με τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν. Χρησιμοποιώντας το τον ιστότοπο του Razor Maker οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους ξεχωριστή έκδοση. Οι λαβές εκτυπώνονται στη συνέχεια στις μηχανές Formlabs στα κεντρικά γραφεία της Gillette στην Βοστώνη.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.