Η Paperspace σκοράρει επένδυση $ 13 εκατ. Για την πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών που τροφοδοτείται με τεχνολογία AI


Το Paperspace θέλει να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης με μια πλατφόρμα ανάπτυξης λογισμικού / υλικού που υποστηρίζεται από μονάδες GPU και άλλες ισχυρές μάρκες. Σήμερα, οι βαθμοί Winter 2015 Y Combinator ανακοίνωσαν μια σειρά 13 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Battery Ventures οδήγησε τον γύρο με τη συμμετοχή των SineWave Ventures, της Intel Capital και της Sorenson Ventures. Επίσης, συμμετείχε στο υφιστάμενο αρχικό κεφάλαιο των επενδυτών. Η σημερινή επένδυση φέρνει το συνολικό ποσό σε 19 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Dharmesh Thakker, ένας γενικός συνεργάτης με την Battery Ventures, θεωρεί ότι το χαρτί είναι στη σωστή θέση εκείνη τη στιγμή. Καθώς οι AI και η εκμάθηση μηχανών ξεκινούν, οι προγραμματιστές χρειάζονται ένα σύνολο εργαλείων και υλικού που τροφοδοτείται με GPU για να τα επεξεργαστούν όλα. "Οι σημαντικότεροι πάροχοι υπολογιστών πυριτίου, συστημάτων και υπολογιστών Ιστού χρειάζονται μια λύση βασισμένη σε σύννεφο και κόλλα λογισμικού για να καταστήσουν την εκμάθηση βαθιάς εκμάθησης πραγματικά αναλώσιμη από οργανισμούς με βάση δεδομένα και το Paperspace βοηθά να το εξασφαλίσει", δήλωσε ο Thakker σε μια δήλωση. 19659004] Το Paperspace παρέχει τους δικούς του διακομιστές με GPU για να βοηθήσουν από αυτή την άποψη, αλλά ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Dillon Erb αναφέρει ότι δεν προσπαθούν να ανταγωνιστούν τους μεγάλους προμηθευτές σύννεφων. Προσφέρουν περισσότερο από μια λύση υλικού στους πελάτες. Την περασμένη άνοιξη, η εταιρία κυκλοφόρησε το Gradient, ένα εργαλείο χωρίς διακομιστές για να διευκολύνει την ανάπτυξη και διαχείριση του φόρτου εργασίας του AI και της μηχανικής μάθησης

. την υποκείμενη υποδομή. Αντ 'αυτού, το Paperspace χειρίζεται όλα αυτά για να τους παρέχει τους πόρους, όπως απαιτείται. "Κάνουμε πολύ υπολογισμό GPU, αλλά η μεγάλη εστίαση αυτή τη στιγμή και πραγματικά όπου οι επενδυτές αγοράζουν με αυτή τη συλλογή κεφαλαίων, είναι η ιδέα ότι είμαστε σε μια πραγματικά μοναδική θέση για να οικοδομήσουμε ένα στρώμα λογισμικού και αφηρημένα πολλά από αυτά η υποδομή μακριά [for our customers]"δήλωσε ο Erb στην TechCrunch.

Λέει ότι η κατασκευή ορισμένων από τις υποδομές ήταν ένα σημαντικό βήμα, αλλά δεν προσπαθούν να ανταγωνιστούν τους προμηθευτές σύννεφων. Προσπαθούν να παράσχουν ένα σύνολο εργαλείων που θα βοηθήσουν τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν σύνθετες εφαρμογές AI και μηχανικής μάθησης / βαθιάς εκμάθησης, είτε πρόκειται για τη δική τους υποδομή είτε για τους βασικούς παρόχους νέφους όπως το Amazon, το Google και η Microsoft

. μετακινήθηκε πέρα ​​από τις μονάδες GPU για να υποστηρίξει μια σειρά από ισχυρά μάρκες που αναπτύχθηκαν για να υποστηρίξουν το φόρτο εργασίας της AI και της μηχανικής μάθησης. Είναι πιθανώς ένας από τους λόγους για τους οποίους η Intel προσχώρησε ως επενδυτής στον συγκεκριμένο γύρο

. Λέει ότι η χρηματοδότηση είναι σίγουρα μια επικύρωση για κάτι που ξεκίνησαν να δουλεύουν όταν ξεκίνησαν για πρώτη φορά το 2014 και ξεκίνησαν το Combinator το 2015 . Τότε έπρεπε να εξηγήσει τι ήταν μια GPU στα καταστρώματα του. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε πια, αλλά υπάρχει ακόμα αρκετό περιθώριο για να αναπτυχθεί σε αυτό το χώρο.

"Είναι πραγματικά μια ευκαιρία για greenfield και θέλουμε να είμαστε η πλατφόρμα που μπορείτε να αρχίσετε να φτιάχνετε έξυπνες εφαρμογές χωρίς να σκεφτόμαστε την υποδομή. "Με 13 εκατομμύρια δολάρια στο χέρι, είναι ασφαλές να πούμε ότι βρίσκονται στο δρόμο τους

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.