Η FuboTV λέει ότι σχεδόν 250K συνδρομητές έχουν εγγραφεί για την τηλεοπτική υπηρεσία streaming

Η FuboTV λέει ότι σχεδόν 250K συνδρομητές έχουν εγγραφεί για την τηλεοπτική υπηρεσία streaming


Παρόλο που ενδέχεται να μην έχει την αναγνώριση ονόματος για κάποιες άλλες υπηρεσίες ζωντανής τηλεοπτικής ροής, το fuboTV λέει ότι αναπτύσσεται γρήγορα – πλησίαζε 250.000 συνδρομητές το Σεπτέμβριο, υπερδιπλασιάζοντας τους 100.000 συνδρομητές

Για ολόκληρο το τρίτο τρίμηνο, το fuboTV αναφέρει ότι είδε μια καθαρή προσθήκη 30.000 συνδρομητών. Η εταιρεία ανταλλάσσει επίσης στοιχεία σχετικά με τα έσοδά της, με ετήσιο ρυθμό εσόδων περίπου 102 εκατομμυρίων δολαρίων τον Σεπτέμβριο του 2018, έναντι 28 εκατομμυρίων δολαρίων τον Σεπτέμβριο του 2017. Επιπλέον, ο χρόνος που δαπανάται ανά συνδρομητή έχει αυξηθεί κατά 364 τοις εκατό σε 51 ώρες

. η υπηρεσία που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2015 ως υπηρεσία συνεχούς ροής ποδοσφαίρου, αλλά έχει επεκταθεί έτσι ώστε να μην προσφέρει μόνο ζωντανά παιχνίδια από το NFL, το MLB, το NCAA, το NBA και πολλούς άλλους, αλλά επίσης μεταφέρει δίκτυα όπως AMC, CBS, NBC και FX . Ο συν-ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος David Gandler δήλωσε ότι είναι τώρα ένα «πρώτο αθλητικό προϊόν αντικατάστασης καλωδίων».

«Οι άνθρωποι έρχονται μέσα από τα αθλήματα και μένουν για διασκέδαση», δήλωσε ο.

Ο Gandler αναγνώρισε ότι υπάρχει ένα μεγάλο , λείπει κομμάτι – ESPN. Ωστόσο, πρόσθεσε: «Ως εκκίνηση, προφανώς μιλάμε σε όλους … Σε κάποιο χρονικό σημείο, όταν έχει νόημα και για τις δύο πλευρές, η συμφωνία αυτή θα συμβεί.»

Οι ανταγωνιστικές υπηρεσίες έχουν κάνει ανακοινώσεις ανάπτυξης με μεγαλύτερες οι τηλεφωνικές κλήσεις της Dish's Sling TV και της DirecTV της AT & T φαίνονται τώρα σε ανταγωνισμό για την πρώτη θέση ενώ η ζωντανή τηλεοπτική υπηρεσία του Hulu ολοκληρώθηκε πρόσφατα σε 1 εκατομμύριο συνδρομητές . κάνει αρκετά καλά "σε σχέση με τη διείσδυση της μάρκας μας" – με άλλα λόγια, όταν συγκρίνετε πόσοι άνθρωποι έχουν ακούσει για το Sling ή το DirecTV, σε σχέση με πόσους ανθρώπους έχουν ακούσει για το fuboTV, οι αριθμοί εκκίνησης είναι "απλά αξιοπρόσεκτοι."

Υποστήριξε επίσης ότι το fuboTV έχει διάτρηση πάνω από την κατηγορία βάρους του με άλλους τρόπους. Με μια ομάδα λιγότερων από 150 υπαλλήλων, "Κατασκευάσαμε μια καλωδιακή πλατφόρμα σε 18 έως 24 μήνες", δήλωσε.

Δεν έχει βιώσει σημαντικά downtime, ξεκίνησε πρόσφατα ένα live product συστάσεις και αυτό το καλοκαίρι ήταν το πρώτη ζωντανή υπηρεσία τηλεοπτικής ροής για να ξεκινήσει ένα χαρακτηριστικό 4K HDR σε ένα πρόγραμμα beta που περιελάμβανε το ποδόσφαιρο κολλεγίων NCAA, τα πλέι οφ MLB και το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

"Είμαστε σαν μια μικρή εκκίνηση, αλλά εκτελούμε πολύ καλά", δήλωσε ο Gandler . "Ο λόγος για τον οποίο, πιστεύω, είναι ότι αυτό είναι το μοναδικό μας προϊόν. Δεν χρησιμοποιείται για την πώληση άλλων προϊόντων. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί σε αυτό που κάνουμε. "

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.