Το Snapchat έχει τώρα φακούς γάτας. (Ναι, για τη γάτα σας.)

Το Snapchat έχει τώρα φακούς γάτας. (Ναι, για τη γάτα σας.)


Είναι το βράδυ της Παρασκευής το πρωί στις 8:00 και είστε σπίτι μόνος και ήδη μεθυσμένος. Ω, αυτό είναι μόνο εγώ; Δεν έχει σημασία. Το Snapchat έχει κάνει φακούς για τη γάτα σας τώρα. Ναι, σωστά. Η γάτα σου! Αυτό είναι που κάνει το Διαδίκτυο, φίλοι. Όχι όλα αυτά τα ψεύτικα νέα και συρτή. Δεν χρειάζεται να διαβάζετε tweets όπου οι άνθρωποι χρησιμοποιούν λέξεις όπως "ξύπνησε" unironically. Φακοί γάτας!

Έτσι, τεχνικά, υποθέτω ότι η Snapchat πρόσθεσε την ικανότητα να αναγνωρίζει τα πράγματα στις φωτογραφίες σας τον περασμένο Νοέμβριο όπως τα τρόφιμα, τα αθλήματα και ακόμη και τα κατοικίδια ζώα. ]

Αλλά τώρα μπορείτε να βάλετε μια σειρά από ταιριαστά γυαλιά για τον εαυτό σας και τη γάτα σας

Ή μπορείτε να δώσετε εσείς και τα κέρατα σας μονόκερου ουράνιο τόξο

Ή να δώσουν στον κ. Fluffypants μερικά μεγάλα ol 'googley μάτια.

Τι μπορείς να κάνεις με το f ***

Μπορείς να γίνεις άγγελος, ενώ η γάτα παίρνει διάβολα κέρατα και (19459011) Ο μακρύς κατάλογος των προβλημάτων του Snap όπως ο βιαστικός επανασχεδιασμός του, το χάος που είναι το Snapchat Discover, η αδυναμία του να προσελκύσει ενήλικες των χρηστών, της πτώσης της τιμής της μετοχής και του ooooh όλα αυτά τα χρήματα αιμορραγούν. (19459011] $ 353M το τελευταίο τέταρτο! )

Και αυτό Σαουδικό χρήμα μην το ξεχνάτε! (Όχι, σοβαρά, μην το .)

Εννοώ, όμως. C'MON.

Οι φακοί Cat για να κάνουν τα πάντα καλύτερα

Αυτό είναι που χρειάζονται 2018

φακοί Cat

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.