Η Amazon λέει ότι η αύξηση των μισθών «αντισταθμίζει» περισσότερο την απώλεια μπόνους

Η Amazon λέει ότι η αύξηση των μισθών «αντισταθμίζει» περισσότερο την απώλεια μπόνους


Την περασμένη εβδομάδα, η Amazon αντιμετώπισε αυξανόμενη αντίδραση έναντι των αθέμιτων μισθών αποθήκης, ανακοινώνοντας τα σχέδια της αύξησης του κατώτατου μισθού της σε $ 15 την ώρα Τα νέα επικροτήθηκαν σε μεγάλο βαθμό ως ένα θετικό βήμα από τους κριτικούς συμπεριλαμβανομένου του γερουσιαστή Bernie Sanders ο οποίος βοήθησε να ωθήσει την εταιρεία προς αυτή την κατεύθυνση με αυστηρά διατυπωμένη νομοθεσία

. Οι εργαζόμενοι του Amazon που σημείωσαν ότι, μαζί με την αύξηση των μισθών, ο γίγαντας λιανικής πώλησης θα αφαιρούσε επίσης επιδόματα και επιχορηγήσεις. Οι υπάλληλοι προκάλεσαν την ανησυχία τους, προκαλώντας την αντιμετώπιση της κίνησης από την Amazon. Η εταιρεία έστειλε επιστολή στον Sanders επιμένοντας ότι οι υπάλληλοι θα έβγαιναν ακόμα στην κορυφή.

"Και πάλι, όλες οι ωριαίες εργασίες και οι υπάλληλοι των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών θα δουν αύξηση της βασικής αμοιβής τους καθώς και της συνολικής αποζημίωσής τους", ανέφερε η Amazon SVP Jay Carney στην επιστολή που έλαβε από τον Jeff Bezos Washington Post . «Είμαστε επίσης υπερήφανοι που συνεχίζουμε να παρέχουμε τα κορυφαία οφέλη που έχουμε στη βιομηχανία, όπως η ολοκληρωμένη υγειονομική περίθαλψη, η άδεια γονικής άδειας μέχρι 20 εβδομάδες και το πρόγραμμα Career Choice, το οποίο προπληρώνει 95 τοις εκατό των δίδακτρα των συνεργατών για μαθήματα σε πεδία υψηλής ζήτησης . "

Η επιστολή εξηγεί ότι η αύξηση των μισθών" υπερβαίνει την αποζημίωση "για την απώλεια των παροχών των εργαζομένων. Φυσικά, ο αντίκτυπος στους μεμονωμένους εργαζομένους εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού τους που προέκυψαν πριν από την αύξηση. Όσοι κάνουν, για παράδειγμα, $ 14 την ώρα πριν από την αύξηση, μπορούν να λάβουν μόνο μια αύξηση $ 1, η οποία δεν καταφέρνει να αντισταθμίσει την απώλεια παροχών.

Η κίνηση φαίνεται να έχει μεγαλύτερη αντίθετη επίδραση στους εργαζόμενους της εταιρείας, αν και η Amazon έχει δεσμευθεί να προσεγγίσει τους εργαζομένους για να εξηγήσει καλύτερα τις αλλαγές.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.