Η εταιρία παιδικών τροφών της Jennifer Garner, μόλις βγάλει ένα αγρόκτημα, κερδίζει $ 20 εκατομμύρια Σειρά Β

Η εταιρία παιδικών τροφών της Jennifer Garner, μόλις βγάλει ένα αγρόκτημα, κερδίζει $ 20 εκατομμύρια Σειρά Β


Η CAVU Venture Partners έχει οδηγήσει τη σειρά B ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων για το Once Upon a Farm που πωλεί βιολογικά κρύα πιπίλα σε 8500 καταστήματα τροφίμων στις ΗΠΑ

βασισμένη στην εκκίνηση ιδρύθηκε αρχικά το 2015 από τους σειριακούς επιχειρηματίες Rohan Oza και Clayton Christopher. Σήμερα, αναφέρεται ως ηθοποιός Jennifer Garner και ο πρώην πρόεδρος του General Mills John Foraker ως συνιδρυτές

Τόσο Garner όσο και Foraker. η βιολογική mac & cheese brand της Annie's Homegrown για περισσότερο από μια δεκαετία – προσχώρησε στην εταιρεία τον Σεπτέμβριο του 2017. Ο Foraker ήταν επενδυτής αγγέλου στο Once Upon a Farm και μετά από συνομιλίες με τον Garner αποφάσισε να αποδεχθεί το ρόλο του Γενικός Διευθυντής. Ο Γκάρνερ, γνωστός για τους ρόλους της στο Alias, 13 και με την επερχόμενη πρωτότυπη σειρά HBO Camping, ήταν ήδη κάπως από έναν Ευαγγελιστή Once Upon a Farm όταν υπογράφτηκε ως επικεφαλής μάρκας λίγο πριν από ένα χρόνο

"Είμαι περήφανος για την καινοτόμο επιχείρηση που έχουμε δημιουργήσει", δήλωσε ο Γκάρνερ σε δήλωση. "Είναι εξαιρετικά συναρπαστικό να βλέπουμε τόσες οικογένειες να αγκαλιάζουν τα προϊόντα μας. Αυτός ο τελευταίος γύρος χρηματοδότησης μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να βοηθάμε τους πολυάσχολους γονείς να δίνουν στα παιδιά τους τα πιο θρεπτικά τρόφιμα που είναι δυνατόν και να κάνουν τη ζωή λίγο πιο εύκολη για τις οικογένειες σε ολόκληρη τη χώρα. "

Ο Foraker είπε στην TechCrunch ότι από τότε που εντάχθηκαν μαζί με τον Garner, η επιχείρηση έχει αυξηθεί 10x. Το περασμένο φθινόπωρο, τα προϊόντα της εταιρείας πωλήθηκαν σε 300 καταστήματα.

"Επειδή έχει παγκόσμια διασημότητα, τη δύναμη αυτού, μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει να βγάλουμε το μήνυμα έξω και να βοηθήσουμε τα μέρη των μαμάδων και των μπαμπών να βρουν [Once Upon a Farm] ]

Μόλις ένα αγρόκτημα πωλεί λειοτριβείες και μήλα για παιδιά έως 12 ετών απευθείας στους καταναλωτές μέσω της ηλεκτρονικής αγοράς και στα καταστήματα.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της CAVU, Brett Thomas, μαζί με τον επενδυτή CAVU Jared Jacobs, θα συμμετάσχουν στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Η S2G Ventures και η Beechwood Capital συμμετείχαν επίσης στον γύρο για την εκκίνηση, η οποία συγκέντρωσε μια σειρά 4 εκατομμυρίων δολαρίων τον Ιούνιο του 2017.

Η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να επεκτείνει τις δραστηριότητές της άμεσης σε καταναλωτές, με περισσότερες αμερικανικές παντοπωλίες και να δημιουργήσουν μια ευρύτερη ποικιλία προϊόντων για βρέφη.

"Μπορείτε να αγοράσετε φρέσκα ζώα συντροφιάς τώρα σε σχεδόν 20.000 καταστήματα στις ΗΠΑ", δήλωσε ο Foraker. "Πιστεύουμε ότι η φρέσκια παιδική τροφή έχει πολύ δρόμο."

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.