Το RankScience κλείνει $ 1.8 εκατομμύρια σπόρους - και τώρα θέλει μόνο να αντικαταστήσει το ανθρώπινο προσωπικό SEO εάν δεν έχετε κανένα


Πριν από μερικά χρόνια, το YC-backed RankScience το οποίο προσφέρει ενισχυμένη AI βελτιστοποίηση διαχωρισμού, έβαλε μερικές από τις μύτες των εμπειρογνωμόνων SEO, όταν η νεοσύστατη εκκίνηση μίλησε

Δύο χρόνια στο γήπεδο έχει μαλακώσει, με την ομάδα να λέει ότι η αυτοεξυπηρέτηση τους πλατφόρμα «αυξάνει την ανθρώπινη ικανότητα SEO αντί να τις αντικαθιστά»

Η εκκίνηση έχει επίσης – τελικά – έκλεισε ένα γύρο σπόρων προς σπορά, ανακοινώνοντας $ 1.8M υπό την αιγίδα του Initialized Capital, μαζί με τους Adam D'Angelo, Michael Seibel, BoxGroup, Liquid2 Ventures, FundersClub και Jenny 8 Lee. Y Combinator, 500 Startups, η Christina Cacioppo και ο Jack Groetzinger.

Έτσι τι τους πήρε τόσο καιρό; Ο ιδρυτής Ryan Bednar λέει στην TechCrunch ότι ήθελαν να πάρουν το χρόνο τους με τον σπόρο, αντί να συγκεντρώσουν περισσότερα χρήματα από όσα χρειάζονταν – μια θέση που ήταν δυνατή χάρη στο ότι ήταν ήδη κερδοφόρο στην Ημέρα Επίδειξης του YC

"Παραδέχομαι ότι αυτό είναι ασυνήθιστο, "Λέει ο αργός σπόρος, αν και λέει ότι έκαναν ένα" μικρό ποσό "μετά την επίδειξη της ημέρας, πριν συμπληρώσουν το υπόλοιπο αυτό το μήνα.

« Είδα πολλούς συμπατριώτες YC να μαζεύουν μαζικούς γύρους πριν από την αγορά προϊόντων , το οποίο μπορεί να καταλήξει σε λάθος ", προσθέτει. "Μάλλον θα μπορούσαμε να έχουμε σηκώσει λίγα εκατομμύρια στο Demo Day αλλά τελικά δεν ένιωθα ότι είμαστε έτοιμοι γι 'αυτό. Δεν ήξερα τι θα ξοδέψω τα χρήματα, και αυξανόμασταν χωρίς αυτό, γι 'αυτό επιλέξαμε να μην. Ήθελα να αντλήσω κεφάλαια όταν ένιωσα ότι είμαστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και τώρα είναι εκείνη η εποχή ».

Ο Bednar λέει επίσης ότι είναι" επιλεκτικός "όταν πρόκειται για επενδυτές – και" ειδικά "ήθελε να συνεργαστεί με την Initialized, λέγοντας ότι "είναι γνωστός προσωπικά για χρόνια από τον Garry και τον Alexis και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν στην οικοδόμηση μιας μακροπρόθεσμης κλιμακούμενης επιχείρησης".

Σχολιάζοντας τη χρηματοδότηση της TechCrunch, ο Alexis Ohanian : "Αν και πολλές επιχειρήσεις εξαρτώνται από την επισκεψιμότητα από την αναζήτηση, είναι μια πρόκληση για αυτούς να οδηγούνται σε δεδομένα σχετικά με το SEO. Το RankScience διευκολύνει την εξέταση αλλαγών στον ιστότοπό σας, οι οποίες μπορούν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα αναζήτησης. Αυτοί αυτοματοποιούν επίσης έναν αυξανόμενο αριθμό τεχνικών εργασιών SEO, οι οποίες διαφορετικά θα απομακρύνουν τους μηχανικούς από την κατασκευή προϊόντων και υποδομών, κάτι που είναι πραγματικά συναρπαστικό. "

Η RankScience σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη νέα χρηματοδότηση για να μισθώσει περισσότερα AI και (19659002) Ενώ οι ιδρυτές έχουν αποχωρήσει από την έκφραση «ο θάνατος του εμπειρογνώμονα SEO», εξακολουθούν να διαμαρτύρονται για τη δύναμη του αυτοματισμού AI για SEO – σημειώνοντας πώς, μετά από crawling ο πελάτης θέλει αυτόματα να προτείνει "βελτιώσεις και πειράματα SEO" στους πελάτες – για "έγκριση με ένα κλικ [human]"

Περιλαμβάνει επίσης τα τιμολόγια του Bendar ως "αυτοκαθοδηγούμενη λειτουργία αυτοκινήτου" – όπου η τεχνολογία θα αναπτύξει τις "βελτιώσεις και πειράματα" χωρίς την έγκριση του πελάτη. Ωστόσο, παραδέχεται ότι δεν είναι για όλους τους χρήστες της RankScience

"Για τους μισούς πελάτες μας, είμαστε ο μοναδικός προμηθευτής τους, ώστε να αυτοματοποιήσουμε τις υπηρεσίες SEO 100% γι 'αυτούς, και για το άλλο μισό, , είτε από εσωτερικούς εμπόρους είτε από πρακτορεία ", λέει, εξηγώντας πώς η ομάδα έχει εξελιχθεί στη σκέψη τους σχετικά με την αυτοματοποίηση έναντι της ανθρώπινης αντιπροσωπείας και της εμπειρογνωμοσύνης

." Όταν ξεκινήσαμε δεν σκεφτήκαμε αρκετά καλά για το τι είδους ελέγχους SEO οι διευθυντές σε μεγαλύτερες ιστοσελίδες θα ήθελαν και προσπαθήσαμε να αυτοματοποιήσουμε τα πάντα χωρίς να δώσουμε στον έμπορο αρκετό έλεγχο. "Αυτό θα έπρεπε να ήταν προφανές, αλλά αποδεικνύεται ότι οι διαχειριστές SEO είναι ιδιαίτερα επιλεκτικοί σχετικά με το τι είδους αλλαγές HTML θα μπορούσε να κάνει το λογισμικό μας στις ιστοσελίδες τους. Έτσι, έχουμε περάσει τα εργαλεία κατασκευής του παρελθόντος έτους για να δώσουμε στους έμπορους SEO πλήρη έλεγχο πάνω στα πάντα που κάνει το λογισμικό μας, αλλά και σε προηγμένους επεξεργαστές και εργαλεία, ώστε να δημιουργήσουν τις δικές τους βελτιστοποιήσεις SEO και να διενεργήσουν δοκιμές διαχωρισμού SEO μέσω της πλατφόρμας "

. όσοι κάνουν χρήση της «Self-Driving Car Mode» της RankScience, το λογισμικό αντικαθιστά το προσωπικό SEO "εντελώς", αλλά προσθέτει: "Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις και τις μεσαίες επιχειρήσεις. Αλλά το SEO είναι ένα πολύπλευρο πρόβλημα, θέλουμε να δώσουμε στους μεγαλύτερους οργανισμούς με ομάδες μάρκετινγκ τον πλήρη έλεγχο της πλατφόρμας μας και συνεπώς εργαζόμαστε και με τους δύο τύπους πελατών. "

Εκτός από το (τελικό) κλείσιμο (19659002)

Στο μπροστινό μέρος του πελάτη, ο Bednar λέει ότι έχουν "εκατοντάδες" ιστοτόπους στην αγορά, πλατφόρμα τώρα – και εξυπηρετούν "εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές σελίδων ανά μήνα". "

" Οι πελάτες μας τρέχουν τη γκάμα από τις νεοσύστατες επιχειρήσεις μόλις αρχίζουν με SEO σε εταιρείες που διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο, "συνεχίζει. "Οι καλύτερες βιομηχανίες μας είναι η SaaS, το ηλεκτρονικό εμπόριο, οι αγορές, η υγειονομική περίθαλψη, οι εκδόσεις και οι τοποθεσίες που βασίζονται στον ιστότοπο.

" Έχουμε εργαστεί πρόσφατα με περισσότερα εμπορικά σήματα καταναλωτικών αγαθών και ξεκινήσαμε επίσης ένα πρόγραμμα συνεργασίας "

Λέει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών RankScience βασίζονται στις ΗΠΑ σε αυτό το στάδιο, αλλά προσθέτει ότι η Ευρώπη είναι μια" αναπτυσσόμενη αγορά "

Από την άποψη του ανταγωνισμού, Ο Badnar ελέγχει τα ονόματα των Moz Διευθυντής ( που αποκτήθηκε φέτος από την WeWork ), BloomReach και 19459017 BrightEdge σε μια πισίνα με μερικά πολύ μεγάλα ψάρια

"Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα είναι πιο παρόμοια με τις προηγμένες σουίτες αναλύσεων SEO και διαφέρουμε ότι το RankScience επικεντρώνεται 100% στην αυτοματοποίηση SEO που βασίζεται σε δεδομένα", λέει ο κ. τις διαφορές και την άκρη του RankScience, όπως το βλέπει. "Το λογισμικό μας δεν σας λέει μόνο τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον ιστότοπό σας για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα αναζήτησης, αλλά κάνει τις αλλαγές για εσάς. (Τώρα με περισσότερους ελέγχους!) "

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.