«Κανένα πρόβλημα» λέει η VW για τις μετρήσεις WLTP - AutoGreekNews


Τον Αύγουστο σας είχαμε ενημερώσει πως η μισή γκάμα της VW δεν πληρούσε τις αυστηρότερες προδιαγραφές του νέου κύκλου μετρήσεων WLTP, με το Golf να δέχεται το μεγαλύτερο «κύμα» προβλημάτων τόσο λόγω εμπορικής απήχησης, όσο και μεγάλου εύρους γκάμας. Η γερμανική εταιρία κατέγραψε μείωση των πωλήσεων κατά 50% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017, καθώς αναγκάστηκε να αποσύρει πολλές εκδόσεις από τα περισσότερα μοντέλα της προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες τροποποιήσεις, ώστε να είναι σύννομα με τον νέο τρόπο μέτρησης κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή VW Tiguan 2.0 TDI ντίζελ 150 PS 4MOTION DSG

Η αναστάτωση στις τάξεις της γερμανικής εταιρίας, βέβαια, ήταν προσωρινή καθώς πλέον και τα 14 μοντέλα που προσφέρει το Wolfsburg δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εξασφαλίσουν την έγκριση τύπου. Όπως δήλωσαν οι ίδιοι οι Γερμανοί: «σε πλήρη αρμονία με τα λεγόμενά μας τον περασμένο Αύγουστο, όταν και είχαμε αναφέρει πως μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου όλα μας τα μοντέλα θα είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές WLTP, δηλώνουμε πως πλέον όλες οι εκδόσεις του Golf και οι περισσότερες των υπολοίπων μοντέλων μας δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα με τις νόρμες του νέου κύκλου μετρήσεων».

Διαβάστε επίσης: Η Ε.Ε. ερευνά VW, Daimler και BMW για σύσταση καρτέλ

Να θυμίσουμε πως το αρτικόλεξο «WLTP» έχει φέρει «πονοκέφαλο» στο σύνολο του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας, με την Peugeot να σταματά μέχρι νεωτέρας την παραγωγή του 308 GTi, ενώ και οι βενζινοκίνητες εκδόσεις της BMW Σειράς 7 δεν περιλαμβάνονται πλέον στο γερμανικό διαμορφωτή.Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.